Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemezünk, tetszik, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezünk, tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nő vagyok, házas, 29 éves. Van egy a férjemmel közös kislányunk.

Van egy pékség, ahova napi rendszeresen járok, mert nagyon finom a kovászos kenyerük. Ebéd szünetemben ugrok ki, mert a munkahelyem mellett van a pékség. Már többször találkoztam a pékségben egy férfival. Vagyis csak találkozott a tekintetünk, ő is válogatott, én is inkább a pultba néztem, meg az eladóra.

Valami megfogott abban a férfiban. Valószínűleg idősebb nálam, nem tudom kb negyven pár éves lehet. Külsőre, öltözködésre átlagosnak mondanám, semmi extra. De a gyönyörű kék szeme, ahh.

Nemrég találkoztam is vele egy másik üzletbe. Ami azért szokatlan mert Pest egyik legforgalmasabb utcáján van ez a pékség, és nem messze tőle ez a műszaki bolt, ahol láttam. De csak a tekintetünk ér össze, mindig én vagyok, aki elkapja a fejét.

De sokat gondolok arra a férfira, szerintem tetszem neki. A házasságom nem jó. Nincs szex, nincs megbecsülés, a házi munka rám marad, a gyerek mindenben rám marad. Anyagilag sem igazán segít, pedig férjem jóval többet keres nálam.

Tetszik nekem az az idegen. Nem tudom mit tegyek. Elválni nem tudok, anyagi okok miatt. De ebben a házasságban nem vagyok boldog. Állandóan sérteget, lenéz, csúfol, gúnyolódik rajtam. Nem szeretek itthon lenni.

Ennyi idősen nem ilyen életre vágyom. Nem akarok így megöregedni. Természetesen a férjemmel való beszélgetéseken már túl vagyok. Őt csak a pénze érdekli. Azt mondja, ha nem tetszik ez a rendszer, költözzek el.

Aki volt már ilyen helyzetben, mit tett?

2022. okt. 21. 21:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Tény, hogy vágyom a romantikára. Jól esett, hogy nézett. Gondolom azért, mert tetszem neki. Férjemtől csak megalázó, lenéző kommunikációt kapok. Sérteget, piszkál, pedig rendes, tiszta nő vagyok. Nem vagyok egy modell alkat, de igyekszem csinosan öltözni, minimális smink. Szerintem kedves arcom van. Amúgy sokat mosolygok, szeretem az embereket. De otthon, a. Négy fal között sokat sírok. Nem ilyen életre vágytam. Haza érek munkából, és mint egy robot, házi munka, főzés, gyerek a dolgom. Azért, mert férjem szerint mivel ő többet keres, minden más az én dolgom. Közben, ebből a 'többet keres' - ből én nem látok semmit. Nekem nem ad, pedig tudja, hogy én a fizetésem a gyerekre költöm, ami férjem szerint felesleges (őszre sok ruha kellett, oviba is) őt nem érdekli. Magának tud venni drága ruhákat, nekem semmit nem ad. Azt mondja vállaljak plusz munkát. :( két havonta elmegyek kozmetikushoz, ráadásul egy tanuló kiscsajhoz, mert ő olcsó. Ezért is kapom a bántást, mert ilyenekre van pénzem mi. De terülj terülj asztalára minden nap nincs. Igen, van amikor szendvics a vacsora.. De ő sem mondja, hig, hogy tessék itt van x Ft, vásárolj be.
2022. okt. 22. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress egy pszichológust és az évek óta gyűjtött fájdalmat tessék valakivel megbeszélni! Értem, hogy vágysz a szeretetre, figyelemre, boldogságra. Azt lépésről lépésre fel tudod építeni. Önismeret. Eleinte, ha nincs pénzed kezdheted jó könyvekkel, önismereti videókkal...sok van a youtubeon.
2022. okt. 22. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
#5 jaj persze mert azok a csúnya férfiak mindig. A nő tett fel kérdést, hogy "csalni" szeretne. De azok a gonosz férfiak mindig fujj
2022. okt. 22. 21:37
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó vagyok, nem téged akarlak bántani kérdező. Ne úgy vedd.

A megcsalást égeszen addig elítéltem, amíg én lettem szerető. Mostanra házasságban élek, nem csaltam még meg sosem, de nálunk sincs szex, lakótársak vagyunk akik a gyereket nevelik. Ha tudod diszkréten csinálni, akkor hajrá! Egyből ne várj szerelmet, sőt szerintem jobban jársz ha soha többet nem azt keresed. Amúgy meg először szólj hozzá, beszélj vele 1-2 mondatot. Lehet egy suttyó alak miután kinyitja a száját. Van ilyen

2022. okt. 22. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

11. Kérdésedben azt írtad, elválni nem tudsz anyagi okok miatt, most viszont azt írod pénzügyileg egyáltalán nem járul hozzá a férjed a kapcsolathoz, mindent te fizetsz magadnak és kislányodnak is. Mi több, férjedre mosol, főzöl, szintén a te pénzedből és idődből.

Hogyha elválsz, akkor a férjednek kötelező gyerektartást fizetni, nem kellene etetned, mosnod rá, így több időd és pénzed lenne, mint jelen helyzetben!

Fentiak miatt nekem úgy tűnik kényelemből, önbizalomhiány miatt maradsz vele és tűröd el azt amit. Szerintem érdemes felkeresned barátnőid és segítséget kérni, hogy erőt merítsenek beléd, hogyha erre nincs lehetőség, akkor keress szakembert!

2022. okt. 22. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt is írta, hogy a penzét beletette a házba. Kölcsönbe is fizettél esetleg?
2022. okt. 22. 21:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, van hitel. Lehet tényleg jobban járnék a válással. Visszakapnám a pénzemet, plusz jó gyerektartást kapnék. Nem nagyképűségből, de pl a gyerek dolgaira nem sajnálom a pénzt. Azt nézem, jó minőségű ruha, cipő legyen, amire pénzt kiadok. Kaját is igyekszem normálisat venni.
2022. okt. 24. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Válj el, de ne másik fickó miatt, hanem magad miatt! Na meg persze ha úgy gondolod a gyereknek sem lesz rosszabb, akkor miért ne. Kicsit légy magaddal, magad miatt szeresd magad és építad fel magad, hogy mire ismét kapcsolatba kerülsz ne függj a másiktól.
2022. okt. 24. 23:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Válás a kékszemű csávótól függetlenül is. Add be a válópert, fogsz kapni gyerektartást, adjátok el a házat, abból is megkapod a pénz egy részét, mellette dolgozol is, ez így teljesen úgy hangzik, mintha a megélhetésed biztosítva lenne válás esetén is. Akkor meg mire vársz? 29 évesen hülyeség beleragadni egy ekkora szar házasságban. Még ha 70 éves lennél, akkor megérteném...
2022. okt. 25. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!