Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezünk, tetszik, mit tegyek?
Sziasztok.
Nő vagyok, házas, 29 éves. Van egy a férjemmel közös kislányunk.
Van egy pékség, ahova napi rendszeresen járok, mert nagyon finom a kovászos kenyerük. Ebéd szünetemben ugrok ki, mert a munkahelyem mellett van a pékség. Már többször találkoztam a pékségben egy férfival. Vagyis csak találkozott a tekintetünk, ő is válogatott, én is inkább a pultba néztem, meg az eladóra.
Valami megfogott abban a férfiban. Valószínűleg idősebb nálam, nem tudom kb negyven pár éves lehet. Külsőre, öltözködésre átlagosnak mondanám, semmi extra. De a gyönyörű kék szeme, ahh.
Nemrég találkoztam is vele egy másik üzletbe. Ami azért szokatlan mert Pest egyik legforgalmasabb utcáján van ez a pékség, és nem messze tőle ez a műszaki bolt, ahol láttam. De csak a tekintetünk ér össze, mindig én vagyok, aki elkapja a fejét.
De sokat gondolok arra a férfira, szerintem tetszem neki. A házasságom nem jó. Nincs szex, nincs megbecsülés, a házi munka rám marad, a gyerek mindenben rám marad. Anyagilag sem igazán segít, pedig férjem jóval többet keres nálam.
Tetszik nekem az az idegen. Nem tudom mit tegyek. Elválni nem tudok, anyagi okok miatt. De ebben a házasságban nem vagyok boldog. Állandóan sérteget, lenéz, csúfol, gúnyolódik rajtam. Nem szeretek itthon lenni.
Ennyi idősen nem ilyen életre vágyom. Nem akarok így megöregedni. Természetesen a férjemmel való beszélgetéseken már túl vagyok. Őt csak a pénze érdekli. Azt mondja, ha nem tetszik ez a rendszer, költözzek el.
Aki volt már ilyen helyzetben, mit tett?
Utolsó vagyok, nem téged akarlak bántani kérdező. Ne úgy vedd.
A megcsalást égeszen addig elítéltem, amíg én lettem szerető. Mostanra házasságban élek, nem csaltam még meg sosem, de nálunk sincs szex, lakótársak vagyunk akik a gyereket nevelik. Ha tudod diszkréten csinálni, akkor hajrá! Egyből ne várj szerelmet, sőt szerintem jobban jársz ha soha többet nem azt keresed. Amúgy meg először szólj hozzá, beszélj vele 1-2 mondatot. Lehet egy suttyó alak miután kinyitja a száját. Van ilyen
11. Kérdésedben azt írtad, elválni nem tudsz anyagi okok miatt, most viszont azt írod pénzügyileg egyáltalán nem járul hozzá a férjed a kapcsolathoz, mindent te fizetsz magadnak és kislányodnak is. Mi több, férjedre mosol, főzöl, szintén a te pénzedből és idődből.
Hogyha elválsz, akkor a férjednek kötelező gyerektartást fizetni, nem kellene etetned, mosnod rá, így több időd és pénzed lenne, mint jelen helyzetben!
Fentiak miatt nekem úgy tűnik kényelemből, önbizalomhiány miatt maradsz vele és tűröd el azt amit. Szerintem érdemes felkeresned barátnőid és segítséget kérni, hogy erőt merítsenek beléd, hogyha erre nincs lehetőség, akkor keress szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!