Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemezünk, tetszik, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezünk, tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nő vagyok, házas, 29 éves. Van egy a férjemmel közös kislányunk.

Van egy pékség, ahova napi rendszeresen járok, mert nagyon finom a kovászos kenyerük. Ebéd szünetemben ugrok ki, mert a munkahelyem mellett van a pékség. Már többször találkoztam a pékségben egy férfival. Vagyis csak találkozott a tekintetünk, ő is válogatott, én is inkább a pultba néztem, meg az eladóra.

Valami megfogott abban a férfiban. Valószínűleg idősebb nálam, nem tudom kb negyven pár éves lehet. Külsőre, öltözködésre átlagosnak mondanám, semmi extra. De a gyönyörű kék szeme, ahh.

Nemrég találkoztam is vele egy másik üzletbe. Ami azért szokatlan mert Pest egyik legforgalmasabb utcáján van ez a pékség, és nem messze tőle ez a műszaki bolt, ahol láttam. De csak a tekintetünk ér össze, mindig én vagyok, aki elkapja a fejét.

De sokat gondolok arra a férfira, szerintem tetszem neki. A házasságom nem jó. Nincs szex, nincs megbecsülés, a házi munka rám marad, a gyerek mindenben rám marad. Anyagilag sem igazán segít, pedig férjem jóval többet keres nálam.

Tetszik nekem az az idegen. Nem tudom mit tegyek. Elválni nem tudok, anyagi okok miatt. De ebben a házasságban nem vagyok boldog. Állandóan sérteget, lenéz, csúfol, gúnyolódik rajtam. Nem szeretek itthon lenni.

Ennyi idősen nem ilyen életre vágyom. Nem akarok így megöregedni. Természetesen a férjemmel való beszélgetéseken már túl vagyok. Őt csak a pénze érdekli. Azt mondja, ha nem tetszik ez a rendszer, költözzek el.

Aki volt már ilyen helyzetben, mit tett?

2022. okt. 21. 21:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Válj el, költözz haza anyádékhoz, utána kezdj el ismerkedni.
2022. okt. 21. 21:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Édesanyám már nem él, apám meg alkoholista, oda nem vinném a kislányom. Amit anyutól örököltem, azt bele tettem a házba, amibe most élek.
2022. okt. 21. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
szép vagy.. férjeddel ennyire rossz ?
2022. okt. 21. 21:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon :( nem tehetek arról, hogy vonz a férfi. Lehet inkább menekülnék a házasságomból.
2022. okt. 21. 21:43
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Jajjaj, nekem mindig mondta édesanyám, hogy SOHA(!) ne bízzak egyetlen férfiban sem! (Baráti kapcsolataim vannak, amik kiválóan működnek.)

Sajnálom, hogy ilyen rossz döntést hoztál! (Az én édesanyám sem él már...)

Nagy lehetett a (elvakult) szerelem részedről, ha ilyen lépésre szántad el magad. Most már csak valamiféle terápia segíthet esetleg (mármint egyénileg értem, hogy TE rendbe jöhess a kislánnyal együtt valahogy.)

2022. okt. 21. 21:44
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Hogyha anyagilag nem vagy független és férjed nélkül nem tudsz megélni, akkor ne játsz a tűzzel! Hogyha megcsalás miatt kidob a házából, mit csinálsz?

Inkább keress munkát, teremtsd meg, hogy még ha szerény körülmények között is, de fel tudd nevelni a gyereked, a férjed pedig fizesse a gyerektartást és felezzétek a házasság alatt felhalmozott vagyont (válás). Utána jöhet más!

2022. okt. 21. 22:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig folyamatos rossz döntések során jutottál ide, hogy nem érzed jól magad.

Jól gondold meg, a következő lépésed már ne legyen butaság. Már nem csak a saját életed (boldogasod) kockáztatod, hanem a gyermekedét is.

2022. okt. 22. 03:56
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne a gyerekem, már rég elváltam volna, külföldön dolgoznék.
2022. okt. 22. 09:16
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

A mai magyar helyzetben inkább azt mondom, hogy a gyereknek sokkal jobb lenne nyugaton apa nélkül, mint a magyar oktatási rendszerben bármilyen családban.

Szóval.szerintem mehet a válás, és mehetsz ki a gyerekkel.

2022. okt. 22. 09:43
 10/19 anonim ***** válasza:
37%
Ok, első körben egy pszichológust ajánlanék, tervet készíteni átbeszélni az életed, hogy jutottál ide és mi a cél. Úgy írsz, mint egy 16 éves kislány, aki a felelős döntések elöl menekül. Pontosan tudod, hogy a házasságod egy fos, ahol csak bántva és kihasználva vagy. Na már most a képletben nem csak te vagy és a férjed, hanem a gyermeked, Te mint szülő fejben romantikázol mint egy dedós.. ahelyett hogy cselekednél és kezedbe vennéd az életed. Ó tudom ezzel munka van és nem csak álmodozás. De ideje felnőni. Azt gondolod jön az ismeretlen Don Juan és megment az unalmas, fájdalmas életedtől? Neked kell megmentened magad.
2022. okt. 22. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!