Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig megy el egy férfi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig megy el egy férfi, ha bosszút áll?

Figyelt kérdés
A szeretett férfinek szeretője lett. Akik voltak hasonló helyzetben, hogy élték túl? Mit reagáltak? Hogy lehet ebből talpra állni ép ésszel?
2022. okt. 13. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért állna bosszút? Mióta vagytok együtt, milyen minőségben, van -e gyerek, hitel stb.?

Le kell ülni, megbeszélni, ha nagy a hátizsák, egyáltalán megtudni, hogy mi a férjed szándéka. Amennyiben ez egy sima párkapcsolat, érdemes szakítani rögtön, szarra várat nem lehet építeni.

2022. okt. 13. 02:28
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
80%

Valami értelme is lesz a kérdésnek?

Ha nem: a szeretett férfi még a függönybe is beletörli megcsalàs utàn a faxàt!

2022. okt. 13. 02:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom mit kell tenni. Nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak.
2022. okt. 13. 05:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Inkább az érdekel, hogy akinek hasonló tapasztalata van, mennyi idő alatt állt talpra, hogy segített magán
2022. okt. 13. 05:59
 5/11 anonim ***** válasza:

A bosszu a szeretőtartás.

Meg az hogy melletted.

Az utobbit kivédhetnéd. De te tudod.

2022. okt. 13. 06:18
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyik hétről a másikra egy másik albérletet találni kifizetni költözni…

Ennyire ez nem egyszerű.

2022. okt. 13. 06:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az életben minden hozzáállás kérdése. Megcsalást felfoghatod úgy, hogy szegény te, nem ezt érdemelted és kiborulsz rajta, romokban lesz az életed. Ugyanakkor úgy is felfoghatod, hogy erőt merítesz belőle, tudod jobbat érdemelsz, így kidobod a fenébe és kezedbe veszed az irányítást.

Új lakáskeresés bár kellemetlen, de nem lehetetlen találni, legrosszabb esetben pár napra barátnőhöz avagy szuleidhez költözöl, esetleg apartmant veszel ki.

2022. okt. 13. 07:01
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Engem csaltak meg. Mondjuk szerencsés helyzetben voltam mert nálam laktunk. Így mikor kiderült, összeszedtem a kis cuccait, de úgy mindent. És amikor hazajött , megmutattam neki hol vannak. Visszevettem a kulcsokat, meg a kocsim kulcsát, kivittem az állomásra, és este nyugodtan hajtottam a fejem a párnára, és megdicsértem magam hogy ez ügyes volt.
2022. okt. 13. 08:45
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as

Ez sajnos egy közös albérletben ennyire nem “egyszerű” technikailag végrehajtani

De örülök, hogy neked sikerült

2022. okt. 13. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy ennyi, vagy csakd meg te is
2022. okt. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!