Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lendüljek túl ezen az érzésen?
10 éve vagyok a férjemmel és nekem ő volt az első minden tekintetben. 32 évesek vagyunk.
Jól működünk együtt,az elejéről vele tervezek életem végéig, ő is velem. Persze a rózsaszín köd már felszállt,de szeretem őt, gondolkodást nélkül nélkül feláldoznám az életem érte,1-2 éven belül készen állunk a babára is.
De 1-2 éve egyre többször előjön bennem, hogy más férfiakra vágyom. Nem is ez a legjobb kifejezés, inkább úgy mondanám, hogy néha felfigyelek egy egy férfira és nagyon rákattanok, olyanokat gondolok, hogy milyen lenne vele kikezdeni , szexelni, esetleg romantikusan is vele lenni. De leginkább a szex része.
De szigorúan ezeket csak fejben élem meg, sosem flörtölök ezekkel a férfiakkal vagy ilyesmi. Elég rossz érzés ez nekem. Nem mertem erről beszélni a férjemnek, hisz jogosan esne rosszul neki, esetleg vége is lenne, amibe belehalnèk. Plusz amikor összejöttünk, mondta is , hogy tart attól, hogy majd később "ki akarom élni magam". Elég szorongásos vagyok nem nagyon volt/van baráti társaságom,nem jártam bulizni, ilyen kis nyomi, csendes lány vagyok, ezért is lett későn barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!