Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ha a pasid sikeresen csal évek óta, es te nem is sejted, mert hazudik mint a vízfolyás es a nő is akivel csal egy sunyi több pasit forgató, aki folyton zavarosban halászik es tud rólad.

Mit lehet tenni ilyen esetben ?

2022. okt. 4. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejteni a pichába őket, egy kicsit szomorkodni, hogy erre mentek el az évek, majd a koronaigazítás után továbblépni
2022. okt. 4. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is együttélni vele boldog párkapcsolatban.
2022. okt. 4. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit az egyes ír + boldognak lenni! ( tehát nem csak továbblépni, hanem úgy lépni tovább, ahogyan neked jó- szabadon, csak magaddal foglalkozva!) Sok sikert hozzá!
2022. okt. 4. 18:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kirakni a pasit?
2022. okt. 4. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Én azt tenném, hogy jól irányzott seggbe rúgással kibsznám az ajtón, aztán azt is elfelejteném, hogy létezik. Az már más kérdés, hogy te mit fogsz tenni, ha egyáltalán teszel. Szerintem benne maradsz a fosban, mint jó sokan is teszik, aztán rínak évekig, mert az majd elhozza a nagy csodát. És hipp-hopp, el is ment értelmetlenül az élet egy felesleges emberre. Sok esetben ez a várható forgatókönyv.
2022. okt. 4. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiírni a gyakorira cselekvés helyett. Aztán hátradőlve olvasni a válaszokat, és akkor majd megoldódik a probléma.
2022. okt. 4. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
#4/5: ' kirakni'/'kirúgni' - szakítani, ez OK. DE EZ EGY ÉRZELMI DÖNTÉS. A kirúgni/kirakni meg egy 'vagyoni dönmtés'. És még akkor se rakhatod ki simán, ha a Te saját lakásodban lakik a másik és nem közös a kégli. Akkor is kell tisztázni/rendezni a vagyoni dolgokat. Ahhoz meg kell egy normális , kulturált hangnem a két fél között. Szóval OK, hogy a megcsalt fél sértett , szomorú, érzelmileg megtört és 'gyászol', de most igen is higgadtnak kell maradnia: szakítani, rendezni az anyagiakat és továbblépni. És ezt nem segíti elő a 'kibaszni' mentalitás.
2022. okt. 4. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ. Ha van önbecsülésed kirakod, hiszen úgy gondolod többet érdemelsz. Hogyha nincs önbecsülésed, avagy nem zavar amit csinál, akkor kiirsz egy kérdést gyakorin, hümögsz párat, majd minden folytatódik tovább.
2022. okt. 4. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Majd lesz az is, ha az ember lehiggad és túl jut a "meglepetésen". De engedtessék már meg nekem, hogy a továbbiakban ne kelljen még 2 percig sem egy levegőt szívnom egy árulóval. Addig úgysem tudok korrektül megbeszélni semmit, amíg ezen nem jutok túl. Szóval, én kirúgom az ajtón, ha tetszik, ha nem. Vagy lelépek én.

2022. okt. 4. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
#9: Igen, a 'lelépek én' az tökéletes. De a ' kirúgom' nagyon csúnyán vissza tud ütni, és nem mentség a 'felháborodás'.
2022. okt. 4. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!