Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz, hogy a történelem ismétli önmagát?
A kérdésem olyan nőkhöz szól, akik munkahelyen/iskolában ismerkedtek meg, a náluk idősebb, de főleg magasabb rangú, most már férjükkel. Pl.: Nővér - orvos, vagy tanár - diáklány,...
Ti nem fostok, hogy újra meglépi a pasi, amit veletek? Vagy csinálja, ti meg hagyjátok nekik?
Az idő telik. Ti sem lesztek fiatalabbak. De mindig jön egy Dua Lipa testű diáklány, vagy egy dögös nővérke, vagy egy titkárnő, aki nem visel bugyit az irodában,...
Istenem, a finomságos diáklányos pedó már megint 🤦
Válaszolni nem tudok érdemben erre az újabb agymenésedre, mert sose voltam ilyen helyzetben. Nem voltam és nem vagyok alárendeltje senkinek, nem vagyok nővérke orvos mellett, diáklány akinek kéne a az öreg tanára, se titkárnő stb.
Édes istenem 🤣🤡
Féljen ő, hogy kivel lépek félre!
Kit érdekel? Akit lehet vinni, az annyit is ér. Adok hozzá egy fél pizzát, ha ennyire kell neki a maradékom.
De ha a pasi rendesen foglalkoztatva van, és sose tudhatja, hogy te mikor lépsz le egy jobbal, akkor nem ér rá csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!