Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen érzés?
A lehető legrosszabb érzés. Tudod, hogy soha nem lehet teljesen a tiéd. Nem tudod, hogy mikor feküdt le utoljára a férjével. Lehet tegnap este, ma délután pedig nálad van.
Sajnos voltam szerető 3 évig, végül a nő nem vált el. Minden megtörtént, ami megtörténhetett. Kiderült, férjjel beszéltem, azt is kitalálta, hogy lehet velem a felesége, csak akkor vele is feküdjön le néha (ezt azután, mikor a feleség már megmondta neki, hogy nem vágyik az érintésére sem).
Soha nem tudta elengedni magát, mindig lelkiismeretfurdalása volt, a gyerekek miatt aggódott, hogy hogy élnék meg a válást..
Aztán ő kitalálta, hogy ne szexeljünk, ha már a férjével sincs (mert mint embert szerette, bár nem tudom miért csalta meg akkor, miért nem szólt, azelőtt, mielőtt tényleg megtette azt egy másik férfival). Én pedig azt kértem ha nincs szex, szakítsunk meg minden kapcsolatot. Nagy szar érzés, több mint egy éve nem találkoztunk. Tavasszal beszéltünk. Nekem azóta sincs senkim. Ő mondta h próbálkozott a férjével és szoktak szexelni, de tudja, hogy meddig fogja bírni és szeretne velem találkozni. Visszautasítottam, mert kegyetlen volt hallani azt, hogy ő a férjével van megint, ráadásul nem is boldog. Azóta nem beszéltünk. Hiányzik. Haragszom rá. Úgy érzem nem tudnék már vele lenni. Közben meg mással sem akarok. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Húúúúú :D
Könyvet tudnék írni erről a sztoriról. Hab a tortán, hogy 15 évvel idősebb, mint én.
Szóval ilyen érzés. Ne menjen bele senki szeretői viszonyba, mert épségben senki nem száll ki belőle. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!