Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert nem egyszerű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem egyszerű?

Figyelt kérdés

A férjem össze vissza csalt, de még egyutt lakunk. A ferjemnek sose vlt gond mas nővel elmenni szexelni, nem csinalt ebből lelkiismereti zűrt, sőt van egy állandó nője is, megvolt házasságunk alatt is.

Nekem is volna sanszom, most egy jóképű fiatal pasi akar velem légyottot, de semmi késztetést nem érzek erre, pedig megérdemelné a volt férjem, hogy nekem is legyen szeretőm, akár több is. Mégis úgy érzem, hogy meg csalom ezzel, pedig a válás folyamatban. Köztunk még van szex, ami számomra jó.

2022. szept. 20. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a frászba vagy képes ennyire lemenni kutyába? Hogy utána meg szetteszed neki a lábad, miután össze vissza csalt ? Atya isten, és ez egy felnőtt nő…
2022. szept. 20. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Bosszúból nem érdemes. Meg ez a jóképű fiatal pasi is becsapós, tinderen ismerkedtem egy elvált nővel, nekem nem adott esélyt, de panaszkodott, hogy egy ismert vízilabdással lefeküdt, mert milyen jó pasi, és azt ígérte, nagyon fogja kényeztetni orálisan, hát nemhogy rövid szex volt, de az orált egyáltalán nem adta a srác.

Szóval fiatal és jóképű, légy észnél, az sem garancia semmire.

2022. szept. 20. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nem állsz készen rá. Adj időt magadnak. Most a valassal kilepsz egy kapcsolatból. Kell egy kis szünet, hogy feldolgozd aztán jöhet az új kapcsolat.
2022. szept. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!