Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert nem egyszerű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem egyszerű?

Figyelt kérdés

A férjem össze vissza csalt, de még egyutt lakunk. A ferjemnek sose vlt gond mas nővel elmenni szexelni, nem csinalt ebből lelkiismereti zűrt, sőt van egy állandó nője is, megvolt házasságunk alatt is.

Nekem is volna sanszom, most egy jóképű fiatal pasi akar velem légyottot, de semmi késztetést nem érzek erre, pedig megérdemelné a volt férjem, hogy nekem is legyen szeretőm, akár több is. Mégis úgy érzem, hogy meg csalom ezzel, pedig a válás folyamatban. Köztunk még van szex, ami számomra jó.

2022. szept. 20. 17:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk en mindig monogam voltam, de elvártam volna magamtól több belevalóságot, vagányságot. Így hulyen erzem magam, mint aki hű a semmihez
2022. szept. 20. 17:27
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Kipanaszkodtad magad.

Köszi , mehet minden tovább

( A változás nem itt kezdődik )

2022. szept. 20. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szolgalelkűségnek hívják!
2022. szept. 20. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A bosszúállás kicsinyes dolog. Ne legyen csak azért kalandod, mert neki is volt, ha te nem vágysz rá. Válj el szépen tőle, aztán ismerkedj.
2022. szept. 20. 17:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Hat igen, de érdemes ráerőltetni magamra a pasizást, ha nincs rá kedvem ?
2022. szept. 20. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd. Majd ha lesz kedved hozzá, pasizol.
2022. szept. 20. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert te nem ilyen beállítottsággal rendelkezel. Ez sem baj, ha beismered magadnak és eszerint próbálsz új életet kezdeni.
2022. szept. 20. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Kérdezd meg magadtól: Én nem érdemlek egy társat akinek én vagyok az első?

2022. szept. 20. 17:44
 9/13 NTBS ***** válasza:
0%
Mert hatalmas, szép lelked van.
2022. szept. 20. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Nagyobb a lelked mint az agyad
2022. szept. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!