Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a messenger javaslatok alapján?
A baratom mar x honapja gyanus nekem, eleinte a telefonja takargatasaval lett az, aztan azzal is, hogy semmirol nem beszelt kb nekem.
Mikor beszeltem neki errol akkor kiakadt hisztis, feltekenynek nevezett. Sok hasonlo vita tortent mire arra lettem figyelmes, hogy hirtelen letorolte kb 100-150 tobbnyire noi ismeroset. Majd elkezdtem neha-neha nezni a telojat… feltunt, hogy kb mindig a messengerben a javaslatoknal ha keresere megyek total ismeretlen noket dob fel neki. Es ugye se nem ismerosei, se egy cset nincs veluk. Pedig neha szokott beszelni egy-ket emberrel de azok nincsenek ott..
eros a gyanum, hogy titokban csetel veluk?? Telojat midnig latvanyosan elol hagyja es mondja nincs mit tikolni.. es ugye csetel nincsenek is nokkel megis a javaslatokban mar a legelso is full ismeretlen no! Nekem meg az elso 2-3 tenyleg olyan emebr akivel beszelk es sok ismerosom megkerdeztem rola nekik is az 1-3 teljesen valos.
Hogy buktathatom le? Vagy ne is torjem magam es dobjam mert ez is eleg bizonyitek?
A 2.csaj raadasul instan tee van nagy cicis kepekkel..az elso normlisnak tunik nem sok adat van rola.
Nekem is full random embereket dob fel a messenger, meg csak nem is az ismerőseim vagy nem is olyanok, akiket az ajánlott ismerősök között találok. Ez meg nem jelent önmagában semmit.
Ha a viselkedése gyanús, korábban voltak bizalmi problémáitok e a van okod a fegekenysegre, akkor mindenképp tartsd nyitva a szemed!
24N
Szép
Ha nem tudod normálisan vele ezt rendezni , amíg együtt vagytok ezen fogsz szorongani és görcsölni
Nekem pont most váltott a messenger. Régen úgy volt, hogy az utolsó 10 keresést dobta ki fent, majd alatta tök random javaslatok voltak. Az utolsó 10 keresést lehetett "szerkeszteni" vagyis törölni belőlük azt amit csak akartál.
Pár napja viszont csak javaslatokat dob ki. Ezek viszont teljesen vegyesek. Van köztük akivel sokat írok, van akivel itt-ott és van akivel 2 éve irtam 3 sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!