Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem meg akar csalni, hogy akadályozhatnám meg?
Nem tudom mennyire fér bele, de arra gondoltál már, hogy ha minden áron meg akarja tenni, akkor közösen keressetek valakit és együtt éljétek át egy harmadikkal? Nekem pl nem menne, de vannak erre alkalmas párok.
A másik megoldás, ha a kettőtök kommunikációja nem működik annyira, hogy ez megoldódjon vagy már kevés a beszéd, párterápia vagy szexuálterapeuta? Tudom a pasik ettől falnak mennek, de ha már jelezte hogy mi a gond, akkor hátha képes a közös jövőtökért valamilyen alternatív megoldást találni ami mindkettőtöknek jó. Te elmondtad neki hogyan éreznél ha megtenné? Mutatott hajlandóságot hogy közösen találjatok megoldást? Ha erre nem a válasz, elgondolkodnék a váláson, mert még lehet esélyed egy szebb jövőre. Ha igen, akkor próbáljátok megoldani.
Nem tudom, mit kell ebből akkora tragédiát csinálni!
Ha megcsal, megcsal. Kell a változatosság, váljék egészségére. Nem hiszem, hogy ezek az alkalmi szexek fontosak lennének neki, és azt se hiszem, hogy emiatt el kellene válnotok.
Viszont a férjed HÜLYE VOLT, hogy elmondta neked. Se a szándékot, se a megvalósult kalandot soha nem szabad elmondani! Ha valami mégis kiderül, tagadni, tagadni a végtelenségig.
- lehet, hogy csak féltékennyi akar tenni a maga(tok) módján,
- de az is lehet, hogy erre izgul fel. Elképzeli a reakciódat (amit szoktál, csak nagyobban...megijedsz, vagy könyörögsz, vagy...mindegy mi)
A szerepjáték nem rossz ötlet, próbálkozz(atok). A szolgálólányossal kezdd.
De nagyon fontos. Ha ez bejön, keményen különítsd el az élettől! Ott ne legyél alárendelt. (Ha csak nem élvezed) Lehet, hogy menni fog, talán összeilletek. Sok sikert!
34-es vagyok, minden rosszindulat nélkül valaki megírná, mit gondolok ennyire rosszul hogy így lepontoztatok? :)
Pusztán kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!