Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevert engem bele?
Megtudtam, hogy a férjem megcsal egy házas nővel, es összejárnak kb 12 éve. Mi 7 éve vagyunk együtt, van egy gyermekünk. A nő vallotta be egyik ismerősömnek, akivel együtt dolgozik, és nem tudja, hogy ismerjük egymást, hogy a férjem biztosítja neki a testi lelki jólétet, hogy elviselje a házasságát, mert a férje nem közelít hozzá amennyit ő szeretné, de elválni nem akar.
Írtam a férjének, elmeséltem, amit megtudtam, de a férje röviden írt, pár nap után, hogy nem érdekli ez a téma.
Nem tudom miert kellett engem ebbe a katyvaszba belekeverjen, amikor amúgyis mindig is nőzős, prostizós típus volt, mint megtudtam azt is, házasság után
“ A nő vallotta be egyik ismerősömnek, akivel együtt dolgozik, és nem tudja, hogy ismerjük egymást,”
Az ismerősöd szarkeverő szemét.
Nyilván nyitott házasságban élnek, vagy csak gazdasági, vagyoni okokból, gyerekek miatt élnek együtt.
Az a tény, hogy a férjednek már előtte megvolt, nem tartozik rád. De az, hogy megtartotta, és nincs kizárva, hogy mással is, az már igen.
Én nem vontam volna bele a nő férjét, valószínűleg nem tőled tudta meg.
Én szépen összeszednék minden dokumentumot ( ingatlan tulajdonosi lapot, bankszámla számokat, gk tulajdonosi dokumentumokat, tök mindegy, hogy mi kinek a nevén van, ha a házasságkötés után vettétek, az közös), és azonnal elválnék. Ha gyerek is van, nálam marad.
Új életet kezdenék. És ne félj attól, hogy ndm fog menni! De! Fog. Ha van gyerek, neki is jobb a válás, mint hogy feszültségben, napi szinten frusztrált közegben éljen.
Érthetetlen ez az észosztás itt. Miért kell bármit arról mondani, hogy mit kéne tenni. Nem ez volt a kérdés.
Te miért írtál rá a férjére? Te miért keverted őt bele? Ugyanazért lettél te is belekeverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!