Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észre venni hogy megcsal?
Személyiség függő.
Engem aki megcsalt, eleve függő és füves(már ebből kiindulva is sejtettem h meg fog csalni,tudatmódosítósok általában azt teszik). Fent volt társkeresőn közben arról papolt nekem h őszintén kell beszélgetni, bízni kell 😃
Szimpla baráti palacsintázás miatt féltékeny volt, állandóan kidobált(akkor is) , majd közölte hirtelen felindulásból mondta felejtsem el.
Kezdettől, ismeretlenül mindig túl sűrűn bizonygatta fotókkal h mikor mit csinál, hol ott nem kérte. Már ott is sejtettem h megcsalós típus.
Majd megláttam egy viber írót... Bizonyította egy screenshottal h megírta neki h van barátnője, csak a fotó és név nem egyezett.
Hirtelen a kocsiját takarította folyamatosan, a kutyaszőrtől, ami előtte neki nem számított.
Néha ingerültebb volt velem, hirtelen lesz@rozott a sexben-eszébe se jutott h tudtam mit művel kezdetektől, s azért nem kívántam, csak odaadtam a testem, eltávolodtam tőle a kicsi közelségtől is.
Haverja elszólta magát.
Hirtelen motorozni szeretett, előtte levegőt nem kaptam tőle.
Kíváncsi voltam magától bevalja e, de mind végig jópofizott.
Mellette egyre jobban egózott.
Egyszer csak nem birtam tovább, úgy csavartam a szálakat h legyen vége, mai napig nemtudja h tudtam. Nem is tartom vele a kapcsolatot.
Persze, megkaptam h meg fogom bánni s nem fogok olyan férfit találni mint ő.
Szóval ahány ember, ahány fokozatú az ismerettség annyiféleképpen jön elő amiről megtudható.
Férfinál csökken a szex igény, kimaradozik, sűrűbben takarítja a kocsit. A barátokkal sűrűbben "találkozik"(falaznak neki). Banális, de a női hajszál is árulkodó, ha olyan munkahelyen dolgozik, ahol nincsenek női munkatársak.Női parfüm illatú az inge, trikója.
Telefon dugdosás, éjszakai messengerezés szintén árulkodó jel.
Nőknél: a legjobb barátnővel egyre többet marad ki. Volt egy nő ismerősöm, ő úgy falazott a munkatársnőjének a féltékeny férj előtt, hogy elvileg munkahelyi oktatásra jártak, közben több pasival is randizott, meg kefélt a nő. A férj bekajálta, amíg egy veszekedés során ki nem adta magát a nő.
Teló dugdosás, messenger szintén jel. Hirtelen rendszeresen túlórázni kell, szabadnapon "behívják" helyettesíteni, stb..
A szex elmarad, vagy szarabb lesz.
A nők általában taktikusabbak, mint a férfiak, ha félrelépésről van szó.Legfeljebb a legjobb barátnő tudhat a dologról,míg a férfiak elpofázzák fűnek-fának.
Engem 1 éven át csaltak.
A jelek:
-a telefonja tabu volt, nem érhettem hozzá, mindig lefordítva tette le az asztalra, nem nézhettem rajta videót, nem hívhattam fel rajta Anyukámat sem.
-idegen női tárgyak a lakásban, pl. hajgumi, idegen hajszálak, fogkefe (wtf tudom)
-eltűnt időkre, pl. azt mondta az apukájával van és nem vette fel a telót
-egyre kevesebb, majd 0 szex
-egyre több vita
-hirtelen mézes-mázos viselkedés, ami eddig nem volt jellemző (pl. felhívott, hogy ugye tudom hogy én vagyok a mindene és ilyen nőt nem talál mégegyet)
Viszont mint írták, mindenkinél más. Pl. nekünk a minőségi beszélgetések megmaradtak, rengeteget tudtunk mélyebb dolgokról beszélni ennek ellenére (filmekről, pszichológiáról, stb, mert alapból ilyen volt a személyisége). Szóval nincs egységes dolog, viszont nálam ezek voltak az árulkodó jelek.
Ja és 6 éves kapcsolat, 1 évig csalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!