Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm. Érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm. Érdemes megbocsátanom?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk albérletbe. Pénteken azt mondta elmegy a munkatársaival bulizni, mint ahogy szokott 3-4 hetente (engem meg sem kérdezett egyszer sem, hogy szeretnék-e menni, az utolsó ilyen esetnél én mondtam, hogy menni szeretnék vele, de azzal jött’, hogy csak a munkatársaival lesz, senki nem viszi a párját, ne menjek. Kiderült (nagy nehezen bevallotta), hogy ezen a bizonyos pénteki napon megcsalt az exével. Állítólag csókon kívül más nem történt. Lehet cringe ez az egész a részemről, de azt érzem meg tudnék bocsátani neki, viszont az az érvem ez ellen, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan… Tanácstalan vagyok… Tudom, hogy nekem kell eldöntenem mi legyen, de mégis meghallgatnék másokat. Mi a véleményetek, ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetben?

2022. szept. 12. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem bocsájtanékeg a barátomnak... Mi a bisztositék hogy a csokon kivül más nem történt? Irod 3-4 hetente bulizni jár... Szerintem ez nem csak egyszerialkalom volt és nem csak csók volt...
2022. szept. 12. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi.
2022. szept. 12. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha egy lúzer vagy akkor bocsáss meg neki.
2022. szept. 12. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem hány évesek vagytok?

Az ex a munkatársai közül való vagy nem mondott már eleve igazat hova megy? Ez azért fontos, mert ha megbeszélt egy randit az exével és már akkor hazudott, akkor tuti elbúcsúznék. Ha az exével ott találkozott ahol a kollégáival is bulizott, lehet véletlen is, és mondjuk az exe rámászott úgy hogy ivott is előtte, akkor talán elgondolkoznék azon lehet-e folytatás.

Szóval ha az egész szándékos volt akkor nem tisztel Téged, akkor tuti hogy kiraknám a szűrét.

44F

2022. szept. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!