Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb "bánni azt amit megtettél, vagy bánni azt amit nem tettél meg"?
Én megtanultam. Azt megbánni, amit nem tettél meg sokkal rosszabb. Úgy akarok meghalni, hogy inkább azt mondom, jó, ezt azért talán már nem kellett volna, mint hogy bár,megtettem volna!
Mondjuk mivel megcsalás témakörben van, az nálam nem játszik. Én csak azzal akarnék csalni, akibe szerelmes vagyok. Ha meg szerelmes vagyok, minek lennék mással? Megcsalás helyett elhagynám a régit.
bántam már meg "amit megtettem", mert az csak rövid ideig volt jó, és egy életre szóló barátságot tönkretett
és bánom amit nem tettem meg.
DE!
Amit nem tettem meg, de megtehettem volna, ez a "nem tettem meg" csak feltételezés, ugyanis nem biztos, hogy ha megteszem valóban az elképzeléseimnek híven megvalósul.
Amit meg megtettem azon már nem tudok változtatni.
De ez nagyon változó 😀
minden esetben a másik a rosszabb :)
Egyértelmű, amit nem tettem meg. Az azért rosszabb, mert benne van, hogy milyen lehetett/lett volna.
Amit megtettél, akármilyen is volt, de legalább tudod. Nem fog furdalni a kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!