Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom mar szeretni, bizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mar szeretni, bizni benne?

Figyelt kérdés

Par honappal ezelőtt tortent valami, kezembe kerult egy olyan bizonyitek ami eleg egyertelmuen megcsalasra vagyis csalasi szandekra utalt a parom reszerol.. felhivott egy fizetos holgyet. (Hamarabb ertem haza es hangosan beszelt telon, hallottam mindent) bar hazudott a nonek, azt mondta este megy hozza 6-7 fele miközben ilyenkor soha nem megy el otthonrol es egyutt is vagyunk ilyenkor.. Szoval masnap mivel megolt a kétség es kettészakadt kb a lelkem is elmondtam neki, hogy szakitok vele emiatt. Azonnal elkezdte tagadni, hogy o sose ment hozzajuk mellettem es most is csak heccbol hivta, az időpont miatt tudhatnam fokepp, hogy ugratta a not. Elmondasa szerint kb fel evente,evente neha fehivja ugratni oket regi serelmei miatt(regen jart hozzajuk egyik exe mellett,utan).

Addig sirt es mondta es bizonygatta, hogy sose tette meg es huseges hozzam, hogy vele maradtam, mert tenyleg nem volt semmi bizonyitek a megcsalasra.

De oszinten en azota se tudom ezt elhinni igazan, azota az erzeseim megvaltoztak, folyton azt feltetelezem, hogy valamit tesz ellenem, hogy neki nincsen értékrendje, hogy ezt megtette velem. Honapok teltek el es meg mindig gyotor ez a dolog nem tudok hinni benne tobbe, nem merem kb magara hagyni azt feltetlezem rola barmikor megcsalna es ertektelen lett a szemben o is es a kapcsolatunk is.Teljesen osszetort es megvaltoztatta a velemenyem a kpcsoaltokrol azota hiszem, hogy egyedul vagyunk es mindenki onzo es nincs igaz szeretet es csak magammal kell hogy torodjek, kezdek undordni tole mar zavar, ha hozzamer azelott mint egy kis cica folyton bujtam hozza es odáig voltam erte mar nem erzem ezt.. nem tudom, hogy ez változni fog-e azt sem tudom h tudnek benne megbizni ujra? Es azt sem, hogy en vagyok ilyen hulye, hogy elhittem a tortenetet?

2022. szept. 4. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Mindegy, hogy volt-e fizetősnél vagy csak akart, részedről oda a bizalom és a vágy is. Hónapok alatt se tudtad ezt feldolgozni. Ennek annyi, ezt engedd el.
2022. szept. 4. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hülyének néz. Felhív egy hivatásost, időpontot egyeztet, hogy őket szivassa? Hmmm... Szerintem csak megvan késztetés, de még nem merte meglépni. Főleg, hogy anno ezt ő már csinálta mikor párkapcsolata volt. Meg az igaz, hogy mindegy mi történt vagy mi nem történt, megtört a bizalom. Innentől kezdve ez nem igazán lesz helye hozható, csak a kapcsolatot fogja mérgezni, meg téged tönkretenni. Szerintem is a szakítás a legjobb megoldás. Vele maradhatsz, de úgyis bizalmatlan leszel, kattogni fogsz, hogy na 20 perccel később ért haza, most csak dugó volt vagy krvázott. Hagyd a fenébe.
2022. szept. 4. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:
2, de miert nem vállalja fel? Ha megteszi, ha van benne szandek miert nem mondja el, hogy igen igy van akkor döntsd el, hogy maradsz vagy mesz? Miert tagadja megallas nelkul, hogy neki mas nem kell, hogy masra se nezne mellettem? Hogy ez hulyeseg volt csak szovatas es tobbe nem is hivja oket? Egyszeruen mem ertem total orjito a dolog..
2022. szept. 4. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem világos? Tagadni kell az utolsó percig, még utána is. Minden megcsalónál ez az alapszabály, még én is tudom, pedig nem voltam ilyen soha. Kvázni akart melletted, ki tudja hanyadjára, ez van. Ugye nem gondolod, hogy ez a pasi hűséges, ne nevettess már.
2022. szept. 4. 13:33
 5/6 A kérdező kommentje:

4, nekem nem vilagos, aki csal tudottammal ki is akar lepni a kapcsolatból. O viszont egyáltalán nem szeretne kilepni es bizonygatja huseget.

Ezaz en nem tudom hova tenni ezt a viselkedest es neha elkap a gyulolet es utalat, hogy ennyire gerinctelen alak, persze maskor pedig teljesen elfeledkezem rola es elvagyok nyugiban . Akarhanyszor hozom fel neki ezt a temat mindig elmondja amit az elejen is, hogy semmi nem volt es nem is akart semmit. En megis keptelen vagyok feldolgozni ezt.

2022. szept. 4. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért, kiért akarna kilépni a kapcsolatból? Szerinted le akar lépni egy prostival?😃 Nem, szexelni szeretne velük melletted, mint ahogy az exével is csinálta.
2022. szept. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!