Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez még egy elfogadható, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még egy elfogadható, jó okkal történt megcsalás?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel kisebb nagyobb megszakításokkal egy évig szexkapcsolatban voltunk. De mi komolyat akarunk, nem egymástól, ezért elkezdtünk mindketten ismerkedni. Én meg is ismertem valakit, ő még keresgél, de inkább ő volt az, aki nagyon nyomatta, hogy hamarosan neki komoly barátnője lesz és akkor mi többet nem fekszünk le. Na az a helyzet hogy én szexeltem már pár emberrel, de messzemenően vele a legjobb. Na de visszatérve, én megismerkedtem valakivel. 22 éves (én 23), az első randi után kiderült, hogy még szűz, meg elég kis felénk is, nehezen nyílt meg, soká csókolt csak meg. Többször is mondta, hogy neki a szex nem fontos, meg hogy biztos elbénázza majd az elsőt. Amikor megcsókolt, meg is kérdezte, hogy járnék e vele, igent mondtam. Bár kicsit zavar ez a szűz dolog... De nem is az, hanem hogy így áll a szexhez. Mielőtt csók lett volna, én a szexpartnerrel megbeszéltem, hogy találkozunk. A csók után 5 nappal találkoztunk, nem mondtam le, mert akartam volna egy utolsó fergeteges szexet, lehet több ilyen nem lesz az életemben. Aztán folytattam tovább a kapcsolatot a szűz sráccal, még csak pár hete tart a dolog, a szexpartnernek meg mondtam, hogy megismertem valakit és nem akarok vele többet szexelni. Nem tervezem elmondani, csak érdekel, hogy szerintetek ez jó ok volt e rá. Még mindig nem feküdtünk le amúgy, át se akar jönni hozzám, korai neki...
2022. aug. 29. 21:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
22 a srác
2022. aug. 30. 14:24
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért szűz, mert minden korai neki, nem értem én sem mire vár. Ő dolga, viszont akkor nem kell sajnálni.
2022. aug. 30. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem mondtam olyan egy nőnek, hogy nekem túl korai a szex. Főleg szűzként nem értem a srácot.

Nem az a viselkedés van a lányregényekben, amit csináltál, de szerintem ezzel csak annyi lehetett volna a gond, hogy ha összejöttök, akkor téged zavart volna a dolog (hiszen ide is kiírtad), de nem mondhattad volna el neki.

2022. aug. 30. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!