Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még egy elfogadható, jó okkal történt megcsalás?
A megcsalás nem történik soha jó okkal. Ez amit te tettél egy elég rossz alap ahhoz, hogy kapcsolatot kezdj vagy teremts valakivel. De amúgy komolyan elgondolkoztál azon, hogy mit csináltál?
Mi van akkor, ha kiderül a mostani srácról, hogy ő életed párja és vele olyan lesz a szex, mint még senkivel és idővel az lesz benned, hogy vele akarod leélni az életed? Mert történhet ilyen is.. Akkor egy életen át cipelheted magaddal ezt amit csináltál. Most ez lehet hülyeségnek tűnik, de szerintem tisztességtelen amit csináltál és nem ér annyit egy szex, hogy hülyére vedd a másikat még akkor sem, ha csak most indul a kapcsolatotok.
Nem jó indok. Lehetett ezt volna úgy is rendezni, hogy elmondod neki, hogy neked ilyen hamar, amíg igazi érzelmek nem alakultak ki, korai azt kijelenteni, hogy jártok (mint a tinédzserek). Akkor nem lettetek volna együtt, egy fokkal nyugodtabb szívvel dughattál volna egyet azzal a másik csávóval, és talán könnyebben jöhettél volna össze ezzel a sráccal.
Bár olyan kapcsolatnak, ami hazugságra, megcsalásra épül, nincs benne az igazi őszinteség úgysincs alapja. Remélem nem fog tetszeni a szex vele, és elhagyod szegényt, hogy boldog lehessen valakivel, aki megbecsüli.
Mondjuk ez a túl korai dolog elég gáz szerintem. Hány éves volt a srác, 12? Mert akkor megértem, de 17 fölött már nincs olyan, hogy túl korai. Én megértem, hogy offoltad, én sem várnék rá örökké.
Én 27 évig voltam szűz és alig vártam már az első szexszet, nem hogy itt kéressem magam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!