Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék a férjemnek szeretőt?
Én nem részletezném miért, de nem akarok vele szexelni, sőt mondtam neki szeretőt kereshet, el is mehet vele, csak engem ne piszkaljon.
Viszont nem akar vagy nem talál (csúnya is, meg hát a méretét is gondnak érzi, lustácska is). Régen volt neki, másik feleség mellett. Most én boldog lennék, ha nemcsak hétköznap, de hétvégente is kevesebb vizet zavarna itthon. És nem akarok neki rosszat, így a szeretőre gondoltam azzal biztos jól el lenne (meg akkor velem nem bunkoskodna).
Ennek semmi értelme. Attol neked jobb lesz ha talál valakit? Ameg el nem költözik hozzá, addig ugyanugy ott lesz a nyakadon, es ugyanúgy szenvedsz tőle, szerintem már attol is ha csak levegőt vesz.
Próbáljatok szépen elválni, vagy legalább külön menni, mindenki jobb lesz úgy (még a gyereknek is).
"Gyakorlatiasabb tanácsot szeretnék. Kiegészítem: nem mozdul ki se itthonról, tehat még azt is nehezen tudom elképzelni, hogy elmegy valahova, ahol összejöhetne valami kedvére való nővel."
Akkor te mész el, és odarendeled a nőt.
"Én nem részletezném miért, de nem akarok vele szexelni"
valahogy ez mindig egy gyerek után jut eszébe a nőknek
23
Egy alkesz, érzelmi zsarolóval, aki fizikailag sem vonzó, nekem sem lenne :D
Mathusnak azért nem szép, amiket írsz, gondolom ezek a te vagy a környezeted tapasztalatai, nálunk nagyon másról van szó, de ide nem kitehető.
valaki írt, annak köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!