Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az összes szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az összes szerető végigsértődve,hogy nem kap semmit a szeretőjétől csak szexet?

Figyelt kérdés

Csajok/Pasik,ti nem véletlen vagytok a szeretői státuszba. Valami ola van annak,hogy nem párja ként ismer el titeket a másik.

És akkor azt elvárjátok,amit az ember a párjával csinál vagy amit neki kedvez?

(Tisztelet a kivételnek,aki ezzel tisztáavan,vagy aki kap valamit.)

2022. aug. 17. 13:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
10-es Nem vagyunk szerelmesek egymásba, sosem voltunk.
2022. aug. 17. 14:41
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyok szerető, nekem sincs, de gondolom, részben azért, mert a miheztartás nem lett előre lefixálva.

Továbbá ha a szerető szerelmes, nyilvánvalóan próbálja igazi párkapcsolatnak látni a kapcsolatot, nem csak szeretőinek, és ezt az illúziót táplálni kell. Azt is el tudom képzelni, hogy sok házas fél nem is szeretne egyértelmű lenni a szeretőjével kapcsolatban, főleg ha az szerelmes, mert lelombozó lehet közölni, hogy "csak dugunk, semmi más". Előbb borulna a bili, és egy sértett, szerelmes nő elég veszedelmes lehet.

2022. aug. 17. 14:49
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Olyan vicces, amikor ilyen komolyan veszik magukat az emberek csak mert megcsalják/csalatják a másikat. 😅
2022. aug. 17. 15:32
 14/29 A kérdező kommentje:
#11 hát pont ezaz. Hogy nem vagytok egymásba szerelmesek! Csak összejártok.
2022. aug. 17. 16:03
 15/29 A kérdező kommentje:
#13 pacsi neked is!
2022. aug. 17. 16:04
 16/29 anonim ***** válasza:
64%

Naivitás és butaság miatt általában. "Nemsokára majd elhagyja értem a feleségét és elválik." vagy a másik "Nagyon rossz kapcsolatban vannak és nincs is köztük szex és majd mi.."

Aztán az ilyenekből általában nem lesz semmi.

Olvastam itt már olyan szeretői kérdést amitől égnek állt a hajam és tényleg ilyen miafasz kategória volt.

2022. aug. 17. 18:31
 17/29 anonim ***** válasza:
47%
Miért kell ezt ilyen sarkítva kezelni? Vannak ebben is fokozatok. Egy tartósabb szeretői viszonyban akaratlanul is megismeritek egymást,kialakulhat egy szimpátia,nem csak annyiról szól, hogy gyorsan lezavarjuk a menetet és kész. Innentől kezdve semmi meglepő nincs abban ha még emberszámba is veszi egymást a két fél.
2022. aug. 17. 18:44
 18/29 A kérdező kommentje:

Jó,ezt így értem,meg persze vegye emberszámba,de ne várja már el hogy ugyan azt bánásmódot+anyagi hátteret kapja,mint a gyermekei Anyja,vagy a Férje/Felesége.

Itt főleg azzal van bajom,hogy nem értik meg hogy ők a rangsorban még mindig a felvállalt személy alatt vannak. És végig vannak ezen sértődve. Valószínű ha őt "csak" szeretői státuszban tartja az illető,akkor annak oka van! Valami mégse olyan kerek.

2022. aug. 17. 18:55
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Most is sarkítasz :D

Ki beszélt itt anyja/ férje/ felesége szintű bánásmódról? Én csak azt mondom, hogy van átmenet ez, és aközött ,hogy kizárólag ürítőzsákok vagyunk/annak használunk valakit.

2022. aug. 17. 19:01
 20/29 A kérdező kommentje:

Nyilván vannak átmenetek,de ezeknél sokkal fontosabb a körülmény!

Most az engem mit érdekelne,hogy 2 ember csak szexre kell e egymásnak vagy érzelem is van köztük. Engem csak az zavar,hogy ezt úgy teszik meg hogy vagy mind2nek vagy az egyiknek párja/családja van. Ez az amiért elítélem ezt az egészet! Mert nem csak ők ketten vannak ebben.

2022. aug. 17. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!