Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30-40 közötti párkapcsolatban élő nő, akinek hiányzik a szex, mert a párja aszexuális (lett)?
Figyelt kérdés
Nálunk feleségemnek elment minden libidója már jó ideje. Elválni nem akarok. Azért ha jár hasonló cipőben valaki, megismerkedhetnénk:)
37F
2022. aug. 15. 16:20
11/22 anonim válasza:
De nem értem, ha egyszer nincs szex és te erre nyilván vágysz, akkor miért indítasz úgy, hogy nem akarsz elválni..?? Mi értelme úgy házasságban élni, hogy egy ilyen fontos dologban nincs meg az összhang? Mert azért lássuk be a szex fontos része a kapcsolatoknak. Persze előtte mindenképp leültetném és megpróbálnék beszélni vele, hogy tudunk-e rajta javítani vagy mi állhat a háttérben, de ha sehogysem megy, akkor elválnék. Vagy te most épp megcsalni készülöd, azért van a kérdés ebben a kategóriában?
12/22 anonim válasza:
Azt tudod, hogy mitől szállt el a libidója? Mert lehet először ezt kellene megfejteni nem?
13/22 anonim válasza:
Egyszerűen hihetetlen, hogy mindent megtudtok magyarázni. Van ilyen, tök normális. Ne zavarjon.
14/22 anonim válasza:
Mert válni macerás, meg kaja azért kéne neki.
15/22 anonim válasza:
Én se vallanám be a férjemnek, h míg ő nem érdekel, addig más meg igen
16/22 anonim válasza:
Nem szed véletlenül fogamzásgátlót a feleséged? Nekem az annyira levitte a libidómat, hogy még undorodtam is a szextől. Jó ideig nem jöttem rá, hogy attól van, de aztán abbahagytam és visszaállt a rend.
17/22 anonim válasza:
Ez a kategoria tele van olyan nokkel, akiknek borzalmas a szexualis eletuk. Mas magyarazatot nem tudok a frusztralt valaszaikra.
(Igen, ez ugyanugy igaz az incelekre is.)
18/22 anonim válasza:
A kérdező nem tanácsot kér, hanem dug☀️ pajtit keres.
19/22 anonim válasza:
Nem azert nem fexik le veled kerdezo,mert nem vagy kigyurva es arcra is igenytelen vagy? Fogak,korom,haj elhanyagolva?
20/22 anonim válasza:
Vagy azert, mert egy bunko vagy vele? Semmi romantika, semmi kedvesseg, kiszolgal teged, te aggressziv vagy vagy passziv? Mit varsz ilyen helyeztben? Azt hiszed jobb lesz, ha mast prucskolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!