Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom milyen üzenettől érezne megbánást vagy csak simán rosszul magát?
Figyelt kérdés
Pasi 25 éves én 212022. aug. 1. 20:47
1/10 anonim válasza:
Az ilyenek nem érzik magukat sz@rul ne aggódj, mikor félre ment nem érezte magát szarul? Sorry
2/10 anonim válasza:
Nem érdekeled.. azért ment félre. Egy üzenettől nem fogja magát sz@rul érezni, mert nem érdekled.
3/10 anonim válasza:
Bármit írhatsz, nem fogja rosszul érezni magát.
Remélem, szakítottál.
4/10 anonim válasza:
Figyi Armandó, csak hogy tudd amúgy dugtam apáddal. Faterodnak vagy 5 centivel nagyobb farka van mint neked, a tiedből sose éreztem semmit mert kis szar. Ja és amúgy gyereket várok apudtól szóval nemsokára lesz egy mostohatestvéred. Na csá.
5/10 anonim válasza:
Tudod mi bosszantaná? Az hogyha látná azt hogy nem zavar, és éled tovább az életedet. Amikor megcsalt a párom, én elmentem fodrászhoz, vettem egy pár ruhát magamnak, változtattam az életemen egy kicsit. És az arcába mosolyogtam😅 na ez nagyon bosszantotta.
6/10 anonim válasza:
Nincs olyan üzenet. Éld tovább az életed, mintha semmi nem történt volna.
7/10 anonim válasza:
Szakíts! Ne írj neki. Ne válaszolj neki.
Lépj át rajta.
9/10 anonim válasza:
Feküdj le a testvétével, apjával, sógorával, legjobb barátjával. De jól nem fogod erezni magad ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!