Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen körülmények között hagynátok ezt figyelmen kívül?

Figyelt kérdés
Nemrég jutott a tudomásomra, hogy a férjem évekig megcsalt. Információim szerint az esküvőnk előtti hónapokban állt le. Azóta van egy néhány hónapos kisbabánk is. Tehát már az esküvő előtt leállt és azóta is hűséges, így ugye nem számít, amit előtte tett?
2022. júl. 28. 19:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem persze hogy nem sźámít. Az még esküvő előtt volt, nem tett fogadalmat akkor még hogy máshova nem fogja belógatni. Gondolj bele milyen jó lesz visszagondolni a kezdetekre, hogy elment megcsalt, aztán hazament és téged is megdu.ott. lehet nem is fürdött le a két menet között. Ez olyan romantikus🥰😇
2022. júl. 28. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked nem számít, akkor nekem sem.
2022. júl. 28. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked így jó, akkor nincs semmi gond.

Normál esetben az emberek ezt akkor sem nézik el ha nem házasok.

2022. júl. 28. 20:01
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Áucs. Nekem nem lenne rendben, elég sokat kéne vezekelnie, én el is költöznék átgondolni, hirtelen erről nem lehet véleményt formálni és feldolgozni. Na meg ott lenne bennem, hogy mégis mi a bizonyíték, hogy már nem csinál ilyet. Nagyon sajnálom, hogy egy pici babát is belerángatott a helyzetbe, így még sokkal nehezebb.
2022. júl. 28. 20:17
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem menjetek el szakemberhez. Semmiképp se itt névtelenség mögé bújó emberektöl fogadj el tanácsokat.

Mindenesetre beszélj a párodnak erről vagy menj el egyedül szakemberhez,hogy segítsen ezt feldolgozni.

2022. júl. 28. 20:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval ti is úgy gondoljátok, hogy a pici miatt el kell felejtenem, hogy mit művelt évekig a hátam mögött
2022. júl. 28. 20:57
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
"Szőke"..., aki egy lábtörlővé lett...
2022. júl. 28. 21:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

6#

Látom az értelmezéseddel gond van.

2022. júl. 28. 21:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

#6! Te troll vagy? 5válaszból 4 arról szólt, hogy nem nézné el. 1 szakemberhez küldene, de ő se írta konkrétan, hogy nézd el. Ebből te levontad azt a következtetést, hogy "szóval ti is úgy gondoljátok, hogy a pici miatt el kell felejteni, hogy mit művelt évekig a hátam mögött." Nem cicuka, ezt egyedül te gondoltad így. De akkor minek kérdezel, ha nem érdekel, hogy más mit gondol?🤔

Amúgy a válaszom: Nekem nem számít. Tőlem téged most is csalhat, nem az én bajom.

2022. júl. 28. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az eszedert vett el es nem is fogod azzal magadhoz horgonyozni.
2022. júl. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!