Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm azzal a fiúval akitől féltem. Hogyan tehetném túl magam rajta?
Amikor engem megcsaltak, én nem voltam túlságosan szerelmes a srácba, mégis több, mint egy évig bántott a dolog. Az árulás, az, hogy valaki jobb volt nálam, akiről tudtam, hogy rossz ember, hogy így hülyére vettek, hogy mások röhögnek rajtam, úgy éreztem, engem csak megcsalni lehet... Úgyhogy fél év az kb alap idő, amíg rosszul érzed magad.
Idővel jobb lesz, meg én fejlesztettem magam, jobban megismertem, megszerettem magam, végig gondoltam, én mit rontottam el és mit nem, mert igenis volt olyan, ami nem az én hibám volt.
Mindkettő szemét, ne sajnáld, hogy kiléptek az életedből. Szerintem te bármit csinálhattál volna, lehettél volna a legtökéletesebb a világon, akkor is megcsal, mert ez róla szól, nem rólad. Az, hogy a barátoddal, hát pont ő volt kéznél és neki se lehet túl nagy önbecsülése, ha nem tudott nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!