Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm azzal a fiúval akitől féltem. Hogyan tehetném túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Már lassan 6 hónapja történt, de még mindig nem léptem túl. Többek között azért, mert ő az első "szerelmem" és az első barátnőm is. Na meg azt az érzést sosem éreztem még, mint vele mikor együtt voltunk. A legrosszabb, hogy az a fiú a barátom volt.. Azt hittem az idő segít, de lassan 6 hónapja. Lehet egy kicsit furcsa, hogy egy fiú írta ezt 😅. 18/F
2022. júl. 23. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Igazából a nemeket fel se kellett volna tünteti , hisz a meleg és hetero kapcsolatok egyenrangúak, vagy nem ezt tanítja az LMBTQS?
2022. júl. 23. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyi idő alatt nem sikerült, akkor ezen max úgy tudod túltenni magad, ha szakítasz vele, és idővel talán találsz valaki mást,aki nem csal meg.
2022. júl. 23. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem most nem akarod azt mondani, hogy még együtt vagytok, mert láthatóan rossz hatással van rád ez az egész.
2022. júl. 23. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor engem megcsaltak, én nem voltam túlságosan szerelmes a srácba, mégis több, mint egy évig bántott a dolog. Az árulás, az, hogy valaki jobb volt nálam, akiről tudtam, hogy rossz ember, hogy így hülyére vettek, hogy mások röhögnek rajtam, úgy éreztem, engem csak megcsalni lehet... Úgyhogy fél év az kb alap idő, amíg rosszul érzed magad.

Idővel jobb lesz, meg én fejlesztettem magam, jobban megismertem, megszerettem magam, végig gondoltam, én mit rontottam el és mit nem, mert igenis volt olyan, ami nem az én hibám volt.

Mindkettő szemét, ne sajnáld, hogy kiléptek az életedből. Szerintem te bármit csinálhattál volna, lehettél volna a legtökéletesebb a világon, akkor is megcsal, mert ez róla szól, nem rólad. Az, hogy a barátoddal, hát pont ő volt kéznél és neki se lehet túl nagy önbecsülése, ha nem tudott nemet mondani.

2022. júl. 24. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
El fog műlni. Nem tudni mikor,kinél előbb,kinél később,ki mennyre volt szerelmes,ragaszkodó. Férfiakban is hagy mély nyomot,de a nevelésből kifólyólag kevésbé hangoztatják. A jó oldala:2 hamis embertől szabadultál meg.
2022. júl. 25. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a megoldás, hogy nem mész bele újabb kapcsolatba.
2022. júl. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!