Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bevallotta, hogy csak a belsőm miatt van velem. Amúgy nem annyira vagyok az ideálja. Félnem kell, hogy ha találkozik egy fiúval, aki tényleg tetszik neki, akkor megcsal, vagy elhagy?
Te vagy az, aki itt májerkedett a napokban, h az orvosnak tanulo egeszségcentrikus bnoje mégis vele van annak ellenére hogy ő elhízott?
Asszem annál a kerdesnel volt h a szép lányok konnyebben találnak e vkit.
Én nem írtam ilyen kérdést.
Én kérdezgettem és úgy mondta el, hogy nem annyira tetszem neki.
Nem, nem kell félned. Ez nem egy lehetőség, ez lesz. Előbb-utóbb talál valakit, aki nem csak belsőleg, de külsőleg is ideális lesz számára.
De fogd fel úgy, hogy legalább nem ér majd meglepetés, hiszen számítasz rá.
Szerintem nem. Nekem se az esetem külsőre a barátom. Teljesen más típust tartok vonzónak. Csak a személyisége tetszik.
Nem ronda, de nem is az esetem.
5 éve vagyunk együtt, jól megvagyunk, és nem csalnám meg.
A jó belső tulajdonságok fontosabbak mint a külső.
#8: ez mondjuk így konkrétan nem igaz.
"A külső megfog, a belső megtart."
Nem igaz, hogy a külső erősebb tényező, max az ismerkedéskor, mert persze, hogy jobban felfigyel olyan személyre bárki, aki külsőleg (is) vonzó. De a jó külső egy kapcsolathoz már édeskevés. Kivéve ha csak szexkapcsolatról van szó, de az más tészta.
Szóval akkor fog lelépni a csaj (és akkor le fog), ha olyannal találkozik, aki hasonlóan meg tudja fognia belső tulajdonságaival mint a kérdező, de külsőleg IS vonzónak találja majd.
Nocsak. Amikor egy nő őszinte, akkor egy utolsó szemét, aki nem tiszteli a barátja érzéseit. Amikor nem őszinte, akkor meg: "A nők képtelenek az őszinteségre"
Döntsétek már el, melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!