Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezért hűtlen vagyok a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért hűtlen vagyok a párommal szemben?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökömet helyesnek tartottam hosszú ideig. Soha nem tettem lépéseket felé. Viszont vele vigyázni kell mert elég nyomulós.

Februárban összejöttem a jelenlegi barátommal, onnantól fogva vele voltam elfoglalva, fülig szerelmes vagyok belé a mai napig. Egyetlen egy rossz tulajdonságom közé tartozik, hogy szeretem, ha tetszem a fiúknak. ( és ezt a rossz tulajdonságom próbálom elhagyni )

Május végén elmentünk egy 3 napos osztálykirándulásra, az első napon Paintballoztunk. Kicsit be ivott az osztályfőnököm és mikor mentünk fel a pályára a vállamnál fogva átkarolt aztán a fejemhez tartotta a fegyvert ( gondolom poénkodni akart )

Aztán mikor letelt a játékidő és pihenőt tartottunk akkor kacsintott rám. Nem viszonoztam, furán néztem rá és ennyi. Amikor a fegyvert a fejemhez tartotta akkor meg úgy emlékszem nem ugrottam el. A legnagyobb baj, hogy tetszik, ha így viselkednek velem annak ellenére is, hogy tudom nem akarok senkitől semmit.

Az a durva, hogy én akkor nem gondolkodtam semmin.

Mással is eljátszom, hogy ha tudom, hogy tetszem neki akkor még húzom az agyát, de semmit nem akarok tőle, ha tudatában vagyok, hogy van barátom. Csak az önértékelésemnek jó semmi másra.

Viszont ez ami az osztálykiránduláson történt most eszembe jutott és nagyon zavar. Most vége a kapcsolatomnak ezzel? Vagy csak egy tanulságként fogjam fel, hogy innentől figyeljek arra, hogy az ilyen helyzeteket kerülni kell mert ez mindenkinek kelletlen? Borzasztóan érzem magam, nem akarom elveszíteni a barátom, az életemnél is jobban szeretem őt csak néha buta vagyok, nagyon is !! 😭

2022. júl. 8. 00:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj én ezen soha nem gondolkodtam, de így már vigyázok ezzel, nem csinálok ilyeneket. De amúgy teljes mértékig tisztelem őt, csak meggondolatlan voltam
2022. júl. 8. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez még nem megcsalás, tehát szerintem légy efelől nyugodt, de... (légy meggondolt, olyan, ahogy a #11-ben írtad).
2022. júl. 8. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es voltam. Nem akarok moralizálni, vagy téged kioktatni, fiatalon még az ember próbálgatja magát, feszegeti a határokat, tetszik neki, hogy tetszik másoknak, csak tanácsként írtam. A kérdésre válaszolva nem megcsalás, "játék a tűzzel" inkább, flört, ami barmerre vihet, viszont már az is pozitívum, hogy eljutottál ideáig, hogy érzed, hogy talán ezt még sem kellene csinálni, nem korrekt a pároddal sem, hiába nem látja. Magadat is úgy tudod tisztelni, ha nem sodródsz az árral, hanem meghúzod időben a határaidat. Egeszséges önbizalommal nincs szüksége az embernek folyamatosan visszajelzésekre, egy fiatal csinos nő meg folyamatosan kapja a bókokat ha akarja ha nem.

Itt a tanárod az, akinek észnél kellene lenni, és leállítani magát.

2022. júl. 8. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!