Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezért hűtlen vagyok a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért hűtlen vagyok a párommal szemben?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökömet helyesnek tartottam hosszú ideig. Soha nem tettem lépéseket felé. Viszont vele vigyázni kell mert elég nyomulós.

Februárban összejöttem a jelenlegi barátommal, onnantól fogva vele voltam elfoglalva, fülig szerelmes vagyok belé a mai napig. Egyetlen egy rossz tulajdonságom közé tartozik, hogy szeretem, ha tetszem a fiúknak. ( és ezt a rossz tulajdonságom próbálom elhagyni )

Május végén elmentünk egy 3 napos osztálykirándulásra, az első napon Paintballoztunk. Kicsit be ivott az osztályfőnököm és mikor mentünk fel a pályára a vállamnál fogva átkarolt aztán a fejemhez tartotta a fegyvert ( gondolom poénkodni akart )

Aztán mikor letelt a játékidő és pihenőt tartottunk akkor kacsintott rám. Nem viszonoztam, furán néztem rá és ennyi. Amikor a fegyvert a fejemhez tartotta akkor meg úgy emlékszem nem ugrottam el. A legnagyobb baj, hogy tetszik, ha így viselkednek velem annak ellenére is, hogy tudom nem akarok senkitől semmit.

Az a durva, hogy én akkor nem gondolkodtam semmin.

Mással is eljátszom, hogy ha tudom, hogy tetszem neki akkor még húzom az agyát, de semmit nem akarok tőle, ha tudatában vagyok, hogy van barátom. Csak az önértékelésemnek jó semmi másra.

Viszont ez ami az osztálykiránduláson történt most eszembe jutott és nagyon zavar. Most vége a kapcsolatomnak ezzel? Vagy csak egy tanulságként fogjam fel, hogy innentől figyeljek arra, hogy az ilyen helyzeteket kerülni kell mert ez mindenkinek kelletlen? Borzasztóan érzem magam, nem akarom elveszíteni a barátom, az életemnél is jobban szeretem őt csak néha buta vagyok, nagyon is !! 😭

2022. júl. 8. 00:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez a ,,húzom az agyát” csak annyit takar, hogy odafigyelek még jobban, hogy öltözködöm, hogy ne változzon meg a véleménye rólam. De tartom a távolságot, nem mászom rá senkire, szóval semmi durva dologra ne gondoljatok
2022. júl. 8. 00:59
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Irtam
2022. júl. 8. 01:01
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Ezt mindenki csinalja. Ez boven nem megcsalas!!!
2022. júl. 8. 01:34
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Megnyugtató, hogy így gondolod. Viszont a jövőben igyekszem odafigyelni erre. Az a baj ismerem magam és nem akarom, hogy egyszer majd csak ennél is több legyen az ilyen esetekből.

De az is lehet, hogy csak én gondolom túl mert erre is hajlamos vagyok sajnos. Ilyenkor segít mások véleménye, hogy lássam jogosan ostorozom magam vagy sem

2022. júl. 8. 01:45
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Meg lehet kövezni, de én is emberből vagyok és ugyan ezt csináltam én is. Ha volt párom akkor is élveztem más férfiak figyelmét, a szemeit ahogy rám néz mert láttam hogy tetszem, de nem léptem félre. Addig csináltam ezt amíg meg nem ismertem egy olyan embert aki megértette velem hogy a megcsalást, a flörtölést egyáltalán nem lehet megbocsátani, mert az a másiknak rossz, ez a másik totális megalázása és hülyének nézése, és ha van párja az embernek akkor az azért van hogy ilyen ne legyen, más különben minek van ő nekem? Elmesélte nekem hogy őt hogy csalták meg, utána járt, lebukott a párja, otthon szépen megvárta, elmondta neki mit látott, és megmondta neki hogy vigye el az összes cuccát. Bocsánatot kért a nő, erre azt mondta neki hogy oké, semmi baj, csak vigye a cuccait és menjen el. Elmondta nekem a lelke legmélyéről miket élt át. Elmondta nekem többször is, hogy ha valami nem jó otthon akkor azt meg kell mondani, ha lehet akkor javítani kell rajta, de ha úgy érzem más kell, vagy szeretnék flörtölni vagy más párt akkor szólni kell, el kell menni, és úgy élni ahogy szeretnék, nem egymás idejét rabolni és más felé menni. Azt kell mondjam hogy teljesen át értékelődött az élet azóta, és más lett a gondolatmenetem. Ez olyan szinten hatott rám hogy azóta nem tud érdekelni senki, csak az akivel vagyok. Nincs írogatás, nincs ártatlan találkozás, nincs szemezés, nincs semmi.

Még amit megtanított nekem, hogy egy kapcsolat egyszer jön létre, tehát ha én úgy döntök hogy ki akarok lépni a kapcsolatomból, akkor nincs már visszaút. Ha kilépek akkor azért lépek ki mert hoztam egy döntést és azt nem véletlen hoztam meg, nincs odaköltözök elköltözök, nincs játszmázás.

2022. júl. 8. 07:39
 6/13 A kérdező kommentje:
De én nem akarom őt elhagyni 😭
2022. júl. 8. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek szoktak megcsalás után azzal jönni, hogy "jaj én nem is értem hogy kerültem oda, nem is akartam"
2022. júl. 8. 08:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hűtlen csak érzelmileg éretlen.
2022. júl. 8. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De nem is tiszteled..
2022. júl. 8. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki ezt csinálja" nem, nem mindenki kelleti magát az osztályfőnökének vagy bárki másnak, aki NEM a barátja.

Ilyenkor a pasas is úgy érzi, benne lennél ebben-abban, aztán meglehet megbántódni, hogy " de én nem ezt akartam" , amikor az elkezd erőteljesen nyomulni.

Nevetségesek azok a panaszkodó posztok is amikben nők értetlenkednek, miért kapnak annyi privit, megkeresést a csücsörítő, mellkidobó képeikhez...

Van ilyen nőben, férfiban is aki a párja mellett sem bír magával, mert annyira elképesztően hiú. Az, hogy szeretsz jó benyomást tenni, vagy jól kinézni az egy dolog, normális, az is, ha kellő önbizalmad van, de amikor kórosan vágysz a partnered mellett is a másik nem figyelmére, akkor vagy nem kapod meg a kapcsolattól amire vágysz, elhanyagolnak, vagy benned van a hiba, van valami lelki problémád, személyiségzavarod.

2022. júl. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!