Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélik el a szeretőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a szeretőket? Valójában hősök?

Figyelt kérdés

Egy nő a szeretővel kiegészíti az életét,jobbá formálja.A szerető pedig jobbá teszi a nő életét,kielégíti testileg, jó esetben lelkileg is rendbe tartja, ezek összességeként a nő sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz,nem lesz a plafonon azonnal egy otthon elejtett rossz szóért,kevesebb stressz, feszültség, frusztráltság,kevesebb veszekedés,kevesebb vita és balhé.A férj is jól jár egy ilyen felállással,mert ezáltal sokkal nyugodtabb és gondtalanabb lesz az élete!

A szeretők valójában HŐSÖK!?

2022. júl. 3. 17:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
A csúf igazság az hogyha annyira te lennél az első helyen akkor elválna a kellemetlenségek árán is és nem takarózna mindenféle indokkal. De láthatóan nem vagy több neki mint egy ingyen prosti,egy örök második akit akkor vesz elő amikor van egy kis szabadideje a családja mellett. Szóval gondolkodj el hogy hol is van a helyed abban a bizonyos puzzle-ban mert láthatólag nagyon el vagy tévedve.
2022. júl. 7. 04:12
 32/36 anonim ***** válasza:
30%
Szerető=rivális.A legtöbb ember bizony önző,és evolucionálisan így van kódolva.Ha pl.rossz a szex a házasságban,a férj előtt nem az fog lebegni,hogy "sebaj,megdugja az asszonyt egy nagyfarkú,potens srác,és akkor este majd én is szexelek vele egy jót" hanem az,hogy a másik férfi legyőzte őt.
2022. júl. 10. 09:55
 33/36 A kérdező kommentje:

Hát látod ez a fő probléma.Nem látják át az emberek hogy egy szerető mennyivel megtudja könnyíteni mindkét fél életét!Ha kiderül egy férj számára hogy megcsalta az asszony, akkor dühös lesz.Azt nem látja hogy mondjuk heteken vagy hónapokon át sokkal élhetőbb volt az élete, mert a szerető által az asszonyé is jobb lett.És ha jó az asszony élete, akkor a vele egy háztartásban élők élete is jobb lehet, mert az asszony nem frusztrált,nem idegbeteg, jó kedve van, nem szívja a férje vérét, hagyja békében élni, így a férjnek is nyugodtan és gondtalanul telnek a mindennapok.

2022. júl. 10. 10:00
 34/36 anonim ***** válasza:
30%
#33: Férjnél vagyok, szeretőm van, aki nős- ez alapján elhiheted, hogy nem állok nagyon messze attól az elgondolástól, amit szeretnél ledugni a torkunkon, miszerint a szerető hős, de már a 'szent'-től is csak egy hajszál választja el. Rendben, legyen: a szerető egy hős. Jobb már neked?
2022. júl. 10. 18:56
 35/36 A kérdező kommentje:

34!

Igen, így már sokkal jobb! Köszönöm :) Mindig jó érzés az ha az embert megerősítik az igazában!

2022. júl. 10. 19:05
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

#35: a 21 is én voltam és azt komolyan is gondoltam, ellentétben a 34-gyel:)

De örülök, ha megkaptad, amit szerettél volna:) Szerető vagy? És miért ilyen fontos itt a poz. megerősítés? Nem kapod meg ezt a szeretődtől? Engem igazából az izgat, hogy: miért írtad ki a kérdest? Elárulod a motivációt?

2022. júl. 10. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!