Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a szeretőket? Valójában hősök?
Egy nő a szeretővel kiegészíti az életét,jobbá formálja.A szerető pedig jobbá teszi a nő életét,kielégíti testileg, jó esetben lelkileg is rendbe tartja, ezek összességeként a nő sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz,nem lesz a plafonon azonnal egy otthon elejtett rossz szóért,kevesebb stressz, feszültség, frusztráltság,kevesebb veszekedés,kevesebb vita és balhé.A férj is jól jár egy ilyen felállással,mert ezáltal sokkal nyugodtabb és gondtalanabb lesz az élete!
A szeretők valójában HŐSÖK!?
Ha szeretői kapcsolatban vagyok, akkor én vagyok az első!Velem beszél, velem szexel.Mindkettőt élvezetből teszi.A férjjel meg együtt él, pontosabban mellette él, mint egy lakótárs, és kötelező jelleggel beszélget és hál vele! Úgyis mondhatjuk hogy muszájból! Úgyhogy lehet úgy tűnik a férj az első, de valójában ahhoz húznak aki jól bánik velük!Az csak egy álca hogy a férj az első!
:D Azért a kognitív disszonancia rendesen befigyel itt 1-2 embernél.. :'D
HA annyira első lennél meg nagy szám, hogy valóban MINDENT meg tudnál neki adni, akkor ténylegesen is te lennél az első. Addig viszont az a csúf igazság, hogy általában az van, hogy x oldal és dolog miatt a férj a nyerő, ezért van vele. x dolog meg a szeretőben jó, ezért van szeretője..
De ha a szerető valóban annyira nagy szám, akkor a másik fél dobbant. CSakhogy ez a ritka kivétel, mert ahogy fentebb írtam, általában a szeretőben is van vmi ( akár szexuális téren, akár az izgalmat csempészi be, és a férfibe is. A kettőt összegyúrva lenne a tökéletes.
Azontúl, a szerető az otthoni együttélést is fellendítheti. Ahogy írták: nyugodtabbak, nem zsémbesek otthon és bizony, még a szexuális életet is fellendítheti.
Elsőnek mg hagyjuk már ezt a torzítást: a szerető is tisztában van vele, hogy csak második, ne légy buta. A férj és család az első, az idejét nem hozzád, hanem a férjéhez fogja igazítani. Mindig. A családi programokat sem hozzád fogja igazítani, egy szeretőhöz.
Szóval ekkora phaszságokat már rég olvastam. Nem gond ha szerető valaki részemről, de a helyét a puzzle-ban azért irtó hlynek kell lenni valakinek, hogy ne tudja..
Hát ezt nagyon szépen összefoglaltad. És ebbe nehéz is belekötni.
De nem értetted meg hogy én hogy értettem. A látszat az, hogy a férj az első, és a családjához alkalmazkodik.Ezt mutatja a legtöbb nő kifelé.De belül közben is a szeretőre gondol és róla áradozik és legszívesebben vele lenne.De nem lehet, mert tudja hogy tilosban jár, és tudja hogy mivel járna ha kiderülne a kis titka.És az esetek 99%-ban nem a férj miatt nem akarja kiverni a balhét...hanem többféle más ok áll a háttérben.Akár a gyerek, akár a válási macera, vagy akár félnek attól hogy erkölcsileg elítéli őket a rokonság, barátok, akár csak gyenge és fél meglépni a változást.Aki rendszeresen csalja a férjét az semmibe is veszi, egyáltalán nem akaratból van vele és alkalmazkodik hozzá.De a látszatot fenn kell tartani, hogy ne derüljön ki a turpisság.A férj attól a pillanattól lekerül az első helyről amikor a nő nem azt veszi a fejébe hogy hogy tudná rendezni a házasságát, hanem azt hogy hogy tudna félredugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!