Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem bírok leállni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírok leállni?

Figyelt kérdés
Rendszeresen megcsalom a pasim, régebben is volt rá példa, de az csak ilyen egy alkalmas volt, mára már van állandó szexpartnerem, akivel egyre jobban csak bonyolódik a helyzet, mert jönnek az érzelmek is. Képtelen vagyok nem megcsalni vele a pasim. Amikor a szeretőm bármit szeretne, én oda adom magam neki.
2022. júl. 2. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Semmi extra. Egy őtvar nagy r*banc vagy. Elterjedt jelenség, nem kell aggódnod 🤣
2022. júl. 2. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lölő a férjed?
2022. júl. 2. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ettől még nem vagyok rib*nc, nagyon kívánom én is a pasit, ezért adom magam oda mindig, na meg a tilosban járás is izgalmat ad.

Néha elgondolkozok rajta, hogy be kellene fejezni ezt a titkos viszonyt, de képtelen vagyok befejezni.

2022. júl. 2. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármit?
2022. júl. 2. 15:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Nincs férjem.
2022. júl. 2. 15:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen bármit, amit ő szeretne. Már ott tartok, hogy a fétiseit is segítek megélni neki.
2022. júl. 2. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

"Szerintem ettől még nem vagyok rib*nc"

De, az vagy.

2022. júl. 2. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem Lölő nem bánja úgyhogy csak nyugodtan.
2022. júl. 2. 15:25
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

Az megvan ugye, hogy nem attól leszel r*banc, hogy kívánod-e a pasit vagy sem hanem attól ahogyan viselkedsz?

De igaziból mindegy is, hogy mit mondunk, mert te eldöntötted, hogy nem vagy r*banc.

Igaz, hogy ez egyedül a te világodban van így, de sebaj.

Nem a szeretői viszonyt kell befejezni hanem a párodat békén hagyni, hogy ne egy ekkor szutyokkal legyen együtt, mint te.

Remélem elhagyod a pasidat, a másik meg felcsinál aztán szépen ott hagy a náthás f*szba és majd magyarázhatod a gyereknek, hogy miért nincs apja.

Szerintem majd add be neki azt, hogy anyuval milyen gonoszak voltak a csúnya bácsik.

2022. júl. 2. 15:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor r*banc vagyok. (:
2022. júl. 2. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!