Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok leállni?
Szerintem ettől még nem vagyok rib*nc, nagyon kívánom én is a pasit, ezért adom magam oda mindig, na meg a tilosban járás is izgalmat ad.
Néha elgondolkozok rajta, hogy be kellene fejezni ezt a titkos viszonyt, de képtelen vagyok befejezni.
"Szerintem ettől még nem vagyok rib*nc"
De, az vagy.
Az megvan ugye, hogy nem attól leszel r*banc, hogy kívánod-e a pasit vagy sem hanem attól ahogyan viselkedsz?
De igaziból mindegy is, hogy mit mondunk, mert te eldöntötted, hogy nem vagy r*banc.
Igaz, hogy ez egyedül a te világodban van így, de sebaj.
Nem a szeretői viszonyt kell befejezni hanem a párodat békén hagyni, hogy ne egy ekkor szutyokkal legyen együtt, mint te.
Remélem elhagyod a pasidat, a másik meg felcsinál aztán szépen ott hagy a náthás f*szba és majd magyarázhatod a gyereknek, hogy miért nincs apja.
Szerintem majd add be neki azt, hogy anyuval milyen gonoszak voltak a csúnya bácsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!