Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez ?
Tény, de ha elég rendszerességgel megesik úgy, hogy kérdés legyen belőle az interneten, akkor elég gyanús, hacsak nem az illető egy liftaknában dolgozik :D
2 es ha repülő üzemmódba teszi, akkor ő sem tud mással chattelni, beszélni, tehat marad a 2 ik verzió, hogy addig letilt.
2 es: érdekesen szakadozik nála a térerő, egyik nap ugyanazon az útszakaszon működik, másnap nem
jaj, már megint ez a sok vészmadár
ide figyelj, az egyik ügyfelem otthona alagsorban van. Wifi-je szakadozik és telefonon sem lehet felhívni. ugyanúgy, mint amit írtál. Ugye nem feltételezed, hogy üzleti kapcsolat szándékosan kerülne?
Szóval igen, simán lehet olyan hely, ahol nincs sem térerő sem wifi, sem mobil net
Ha ennyire meg vagy győződve róla, akkor rakd ki 🤷🏼♀️ Felesleges a kérdés.
Nem mentegetni akarom, mert simán lehet, hogy vaj van a füle mögött, de nekem voltak komoly gondjaim a régebbi telefonommal. Rendszeresen nem érkeztek be hívások, csak jelezte, hogy nem fogadott hívásom volt. Egy sms-t nem is túl rég a mostanin fél nap késéssel kaptam meg. A chatem meg van, hogy délig nem jelez semmit, majd hirtelen megkapok mindent, hogy egyébként vagy 10-en írtak :D Szóval tud néha hajtépős lenni a technológia.
De ismétlem, ha meg vagy róla győződve, hogy letilt, akkor ne megerősítést keress, hanem vess véget a kapcsolatnak. Vagy igazad van, és akkor megúszod, hogy továbbra is hülyére vegyenek, vagy ha nincs igazad, akkor ilyen bizalmatlansággal úgyis tönkremenne idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!