Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri maradni ?
Figyelt kérdés
A barátom váltig tagadja, hogy megcsalna, össze is költöztünk. En bíztam benne, mert miért lenne velem, és miért akarná velem olyan szorosra fűzni, ha lenne valaki más is, vagy mások, gondoltam én.
Végül fülembe jutott egy nő vallomása, egy kollégámnak, aki azt mondta, hogy az en baratom a legjobb szeretője aki valaha volt, most már 12 éve. Tehat mellettem is zavartalanul ment es megy a románc. Kiderult, hogy a nő férje rákos és ezért nem tudnak hivatalosan egyutt lenni. Azonkívül kiderult, hogy tinderen is van a baratom .
Sajnos 56 évesen nehez új társat találjak. Egyutt lakunk es sokat kirandulunk....
2022. máj. 31. 19:08
1/6 anonim válasza:
Van hatra cirka 30 eved. Hogy akarod eltolteni?
2/6 anonim válasza:
Ennél még az is jobb ha egyedül vagy
3/6 anonim válasza:
Ez a kirándulás milyen szempontból információ??
4/6 anonim válasza:
Megvan minden? Erőszakos? szép ház, kert autó jó munka?
Váltsatok át lakótársba, aztán mindenki azzal kúrogat akivel akar.
5/6 anonim válasza:
Sokat kirándultok oké, de ez milyen kapcsolat, mert nem parkapcsolat az biztos.
6/6 anonim válasza:
Kérdező, nem fog tetszeni, amit írok, de azért gondolkodj el rajta! Másik oldalon állok:férjnél vagyok, szeretőm van az impotens férjem mellett- nem válok. A szeretőm nős, ő se válik- megfelelő, tolerálható oka van rá... A férjem és a felesége nem tud semmit, tehát nincs okuk válni, elégedettek. És mi nagyon vigyázunk, hogy még csak a gyanúra se adjunk okot. Ez így működik, mindenki elégedett. ( ezt azért írtam csak le, hogy lásd, nem az erkölcscsősz szól belőlem, ill. nincs mire büszkének vagy nagyképűnek lennem.) Most a Te eseted: a nőt értem, nem hagyja el a rákos férjét. De téged mi a fészkes fene tart ebben a kapcsolatban? 56 évesen Te magányosabb vagy így, mint ha egyedül lennél és nem vagy fontos a párodnak. Mert ha az lennél, akkor hidd el, nem kerültél volna olyan helyzetbe, hogy a füledbe jusson a csalás híre. Mert ha fontos vagy a férjednek, akkor ő is és a szeretője is maximálisan vigyáz a hozzátartozók nyugalmára. 'Laza erkölcsömmel' fogalmazva: nem az a mérce, hogy csal vagy sem, hanem hogy fordít enegrgiát, figyelmet arra, hogy leplezze vagy nem fordít. Én csalok, de igen is , jó felesége vagyok a férjemnek és felelősséget vállalok érte. És ez a lényeg.Nálatok vigyont ez a felelősség vállalás hiányzik. Szóval mi is tart mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!