Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le azt akivel kavartak?
Figyelt kérdés
Tudom gerinctelen dolog de kavartak egy sráccal miközben házas vagyok. Soha nem találkoztam vele, de írogattunk egymásnak olyan dolgokat amiket nem kellett volna. Most nem szeretném részletezni hogy miért tettem ilyet, tudom hogy ez gusztustalan dolog és nincs rá mentség. Nem ezt érdemli a férjem és meg akarom menteni a házasságunkat. Le is álltam vele, elmondtam neki hogy nem akarom folytatni ezt, hogy álljunk le. Kértem, ne keressen. Letiltottam mindenhonnan. Telefonon is. Mégis rájött hogy hívóazonosító nélkül így is fel tud hívni. Iphonom van, nem találtam semmi ilyen beállítást ahol ezt meg tudnám akadályozni a rejtett számos hívásokat. Nem áll le két hónapja. Mit tudnék tenni? Semmi másom nem marad már csak a számcsere?2022. máj. 29. 16:54
1/9 anonim válasza:
Nem veszed fel ha valaki rejtett szamrol hiv
Ennyi
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel eddig sem, de nem szeretném hogy a férjem észrevegye és felvegye. Ki szoktam nyomni és repülő üzemmódba tenni eg ideig.
2022. máj. 29. 16:58
3/9 anonim válasza:
Sunyi picsáknak akik pénzért házasodnak ez a sorsuk.
4/9 anonim válasza:
Akkor számcsere. De mivel indoklod a férjednek?
5/9 anonim válasza:
Meg is érdemled, h_lye r_banc! 🤣🤣
6/9 anonim válasza:
Nagyon egyszeru mond el a ferjednek h van valaki aki rejtett szamrol zaklat. Nem tudod letiltani es fogalmad sincsen ki az. Olyan dolgokat mond ami nem igaz. Es lilad nincs honnan szedte. Szoval ne vagye fel o sem mert te sem teszed. Hatha igy elunja. De ha a o felveszi akkor instant hazugsag aradattal talaja magat szemben. Neked eleged van. Mert mar zsarolni is akart ezzel. Szoval rejtett szam - hagyod kicsengeni.
7/9 anonim válasza:
Le lehet tiltani az ismeretlen hívás.
Remélem sikerül megoldani a problémát. Voltam hasonló helyzetben.
Megértem a félelmedet.
8/9 anonim válasza:
Ismeretlen/privát számot le lehet tiltani és ki se csöng, max a híváslistában fog felbukkanni.
9/9 anonim válasza:
Így van. Nekem minden privát szám tiltón van, mégse maradtam le még semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!