Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óvszer szag a péniszen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer szag a péniszen?

Figyelt kérdés
Meg is fürdött előtte,és folyamatosan az óvszer szag jött a......mondtam is neki..valaki hasonlót tapasztalt?!
2022. máj. 29. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
műszálas alsó, búvárruha, testápoló, művagina, ... SOK oka lehet.
2022. máj. 29. 13:12
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

Mentholos volt.

De elmondta hogy néha kezében tartja a rágot es mikor pisil a mentholos kezével fogja meg a f.rkát.

Es amugy tényleg néha kezében tartja a rágót.

De nekem se könnyű néha hinni

2022. máj. 29. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
10%

Munkahelyről jött. Ott valoban ki kell vennie néha a rágót a szájábol. Es hozzám érve orált akart. Azaz nem volt kiürítve.

De akkor sem áll nekem össze az egész mert kétlem hogy pisinél fogná, azt is kétlem hogy masztizott volna, de azt is hogy valaki mentholos szájjal bekapta volna neki, es félbehagyják? Vagy hogy? Vagy vkit oráloztat a munkahelyen aztán engem otthon?

2022. máj. 29. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Meg eleve pl en randik előtt rágózom csak meg ilyesmi. Nem is értem ő ha néha néha bevesz rágót éppen miért,mi célbol?
2022. máj. 29. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

Vegyél Bacon-t, attól biztos jobb lesz:

"30.: Bacon óvszer.

Do you like bacon, son?! Beugratós kérdés, a bacon-t mindenki szereti, kivéve talán a vegetáriánusokat, de ők ugye nem minősülnek teljes értékű embernek. A hús, a HÚS és a zsír, és a ropogós textúra! Elég csak rágondolni, és megindul a nyáltermelés! A legjobb dolog a világon, persze csak a szex után. Szóval mi lenne, ha kombinálnánk a kettőt? Így a csajod, aki valamiért ragaszkodik a kondomban végzett fellációhoz, most már élvezheti a szalonna ízét, te pedig a koitusz után lelkesebben adhatsz az amúgy csalódott párodnak orális gyönyöröket, kilefetyelve a bacon ízű nedveket a… igen, ezt nehéz ízlésesebben tálalni. Koton + szalonna. Bizarr és kissé szükségtelen kombináció, annál is inkább, mert az óvszer mintás, így a péniszt egy illogikusan vastag bacon szeletté varázsolja. Talán nem ez az első dolog, amit egy nő szívesen látna magában, de hé, nem zárhatom ki, hogy valakinek a sült sertészsír íze, illata és látványa pöccinti fel azt a bizonyos kapcsolót. Visszaidézhet például valami emléket, mondjuk az első együttlét izgalmát, amit egy csemegepulton hált el szíve választottjával! Akárhogy is, részvétem!" (forrás: Mértékmegőrző)

2022. máj. 29. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
8 ez egy frankó reklámszöveg lehetne rádióban, tvben.
2022. máj. 29. 17:37
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
Kb.1 hétig tutira lehet érezni azt a gumiszagot.
2022. máj. 30. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Öhm... megcsalt?
2022. máj. 30. 22:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés?hogy én azt éreztem ,íze is olyan volt pedig előtte még zuhanyzott is...
2022. máj. 31. 11:32
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom ezt a sok hülye választ, mar jelentettem..

Ez az hogy érzed az óvszer illatát és úgy hogy nem használtok óvszert, gyanúra ad okot.

Még van más ami gyanús?

2022. máj. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!