Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható szerintetek?
Az komoly. Hogy derült ki? Én biztos nem maradnék vele. Nekem az ilyen nem fekszik. Megcsalt, még el se mondta, és ha jól értem még azzal is védekezik, hogy csak két hete voltatok együtt. Mert egy fiatal kapcsolat nem érdemel hűséget? Mellesleg azt sem tudnám elviselni, hogy mással volt.
Ez az én személyes véleményem/meglátásom!!!
Az egyáltalán nem felmentő indok, hogy csak 2 hete voltatok együtt, hiszen a kapcsolat eleje pont egy rózsaszín ködös időszak(nak kéne lennie), mikor folyton a másikkal akarsz lenni és eszedbe se jut egy harmadik személy. Erre ő megcsalt. Ha még képben volt ez a lány is, nem kellett volna összejönnie veled, amíg azt nem zárja le. Ha meg közben ismerte meg, az még gázabb.
Nekem ez hatalmas törés lenne és nem tudnék többet ugyanúgy megbízni benne. Főleg mert ezt se magától mondta el, csak lebukott. Ezek után nem lehet kizárni, hogy történt még más is, csak nem ismeri be, mert az még nem derült ki máshonnan és így tagad mindent. Lehet tényleg nem történt semmi azóta és téged szeret, de amíg benned van, hogy lehet mégsem és lehet megint megcsalna, semmiképp ne menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!