Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátható szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy nagyon boldog párkapcsolatban élek.másfél éve.hét hónapja költöztünk össze.már a kezemet is megkérte.de egy két napja kiderült hogy amikor mi elkeztünk úgymond járni. Ő közbe mással randizgatott. És egyszer lefeküdtek.igaz hogy akkor még csak 2 hete jártunk. De rosszul esik.ő váltig állítsa hogy azóta nem történt ilyen. Próbálok neki hinni.de a bizalmam kicsit megingodt felé.
2022. máj. 24. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az komoly. Hogy derült ki? Én biztos nem maradnék vele. Nekem az ilyen nem fekszik. Megcsalt, még el se mondta, és ha jól értem még azzal is védekezik, hogy csak két hete voltatok együtt. Mert egy fiatal kapcsolat nem érdemel hűséget? Mellesleg azt sem tudnám elviselni, hogy mással volt.

Ez az én személyes véleményem/meglátásom!!!

2022. máj. 24. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Az egyáltalán nem felmentő indok, hogy csak 2 hete voltatok együtt, hiszen a kapcsolat eleje pont egy rózsaszín ködös időszak(nak kéne lennie), mikor folyton a másikkal akarsz lenni és eszedbe se jut egy harmadik személy. Erre ő megcsalt. Ha még képben volt ez a lány is, nem kellett volna összejönnie veled, amíg azt nem zárja le. Ha meg közben ismerte meg, az még gázabb.

Nekem ez hatalmas törés lenne és nem tudnék többet ugyanúgy megbízni benne. Főleg mert ezt se magától mondta el, csak lebukott. Ezek után nem lehet kizárni, hogy történt még más is, csak nem ismeri be, mert az még nem derült ki máshonnan és így tagad mindent. Lehet tényleg nem történt semmi azóta és téged szeret, de amíg benned van, hogy lehet mégsem és lehet megint megcsalna, semmiképp ne menj hozzá.

2022. máj. 24. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
Ha ő azt állítsa, akkor hidj neki.
2022. máj. 24. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Én megbocsájtanék, nagyon bántana a dolog és végülis megcsalás, de egyébként sok kapcsolat elején van hasonló szitu, mint nálatok. Bevallotta neked egyébként?
2022. máj. 24. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Kövezzetek meg de szerintem igazat mond. A kapcsolat elején vaszleg még nem gondolta komolyan, azért b*szta meg amazt is. De tekintve hogy megkérte a kezed szerintem elköteleződött.
2022. máj. 25. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Ti már JÁRTATOK, közben randizgatott. Tudod kinek kéne.
2022. máj. 25. 06:36
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a te boldogságod a legfontosabb, te döntsd el, ugyanúgy boldog lennél-e mellette. Férjemmel hasonlóan jártunk, bár ő állította, hogy nem volt belőle együttlét, de flört találkozás stb igen. Mi is 2 hete voltunk együtt. Azóta is tüske bennem, így pár év után is. Én megbocsájtottam.
2022. máj. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!