Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfival ismerkedni szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 13:04
31/41 anonim válasza:
Nem szeret ő igazán egyikőtöket sem! Ott a kényelem , biztonság , anyagilag is gondolom oda vab kötve. Mindkettőtöket kihasznál! Nem akarlak megbántani de szeretném ha tisztán látnál mert jogod van hozzá. Ezek a a fajta emberek azt hiszik mindenki értük van . Álltalában azok az emberek tartanak szeretőt akik minden tekintetben nullák! Nincs különösebb céljuk!
32/41 anonim válasza:
30# nak
Azért mert a szeretők nagy része elhiszi amit ezek a "férfiak" összevissza hazudoznak nekik! Azért is mennek utána "árulkodni" a feleségnek , mikor kiderülnek a hazugságaik! Nem védek senkit ! Csak mo dom , hogy elhitetik ezekkel a nőkkel , hogy ők milyen különlegesek , mennyivel jobbak mint a feleség , hogy eljussanak a bugyijukba!
33/41 anonim válasza:
Addig nem volt jellemtelen amíg az asszony mellett téged dugott, csak most? :D
34/41 anonim válasza:
Pedig de megérdemelnétek egymást. Mi történt, nagypapi t.könragadta a hülegyerekét?
35/41 anonim válasza:
Mivel az előző kérdésed is összevissza hazudozás volt, pont ez a szinted, egy ilyen hazug kis p.cs. Kár, hogy nem lett "boldog" vége. Legalább visszakapnád amit a feleséggel tettél. A pasi jellemtelen, atyavilág! :)
36/41 anonim válasza:
Na hirtelen hova lett a közös gyereketek, akivel várandós vagy?!
37/41 anonim válasza:
Az előző kérdésnél a 200+ válasz nem tette egyértelművé, hogy mennyire gáz háas emberrel kavarni? Csak mert felteszel egy másik kérdést, ugyanolyan rossz ötletnek fogja tartani mindenki.
38/41 anonim válasza:
Remélem kitálalsz az asszonynak. Tedd meg mindenképp.
39/41 anonim válasza:
Továbbra sem ugyanaz a kérdező, mint a másiknál. Már csak azért is biztos, mert az az én kérdésem. Az előbb írtam oda.
40/41 A kérdező kommentje:
Márhogyne lenne ugyanaz a kérdező.
Összevissza kavartok.
Leirtam a dolgot, a kislányommal kapcsolatban is,hogy őt is megviselte, én nem hazudtam. Mindenesetre nős férfival ismerkedni többet nem......
2022. máj. 26. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!