Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod rendszeresen kijelzővel lefele teszi le a telefonját az asztalra, az gyanús?
Figyelt kérdés
Valószínűleg rosszban sántikál?2022. máj. 19. 10:24
11/15 anonim válasza:
Nekem volt ilyen exem, akkor kezdte el így lerakni, amikor félrejárt az exével. De neki az esze is ennyi volt hozzá, elég gyenge módon takargatta, hogy hűtlen.
Mostani párom is ezt teszi de olyan Iphone-ja van, aminek tők batár nagy kamerái vannak (3) és tök megértem, hogy szétkarcolná. Az előlapon meg védőfólia is van.
Meg a fránya megérzés is ott van, hogy mindem rendben van.
Az exemnél ez nem volt meg.
A lényeg, ha hirtelen kezdett el másképp viselkedni, az a gyanús, nem az, hogy hogyan rakja le a telefonjàt.
13/15 anonim válasza:
óóóóó dehogynem gyanús. Nekem az exem kezdte ekl egyszer ezt csinálni , és furcsa volt mert nem volt mindig így. Mindig amikor a teleonfjához nyúltam rohadt ideges lett. Egyik este beleolvastam (csak azért tettem mert megváltozott) és igazam is lett. Együtt aludtunk már negyedik napja , és olyanokat írt a srácnak hogy egyedül van meg bulizott a haverokkal. Mikor számon kértem rajta hogy ez mégis mi a szar , akkor elbőgte magát , hogy akkorát csalódott bennem , és nem is tudja hogy fog tudni ezek után rámnézni xdddd Szóval a nagy túrót , igenis gyanús , és nyugodtan tegyétek amit meg kell tenni , csak hülyére ne vegyenek , rövid az élet ehhez.
14/15 anonim válasza:
13-as vagyok , meg is csalt ezzel az úriemberrel.
15/15 anonim válasza:
Basszus, most világosodtam meg, ezt a kérdést ovlasva, hogy évek óta csalom a barátnőmet. Én mondjuk nem tudok róla, de ezek szerint a kijelzővel lefelé letett telefon alapján kötelező, hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!