Szerintetek mennyire megbízható a beszamolok.com weboldal? Volt már akinek rendszeresen visszaküldték a beszámolóját? (mindenféle alaptalan indokkal. )
Igen a rossz beszámolókat többnyire csak akkor adják ki,ha a hölgyről sorozatosan mások is rosszakat írnak.Egy-egy betévedt kósza rosszat nem szoktak kiadni,illetve,ha a hölgy még új várnak az ilyenek kiadásával,aszerint,hogy mások mit írnak.
Ugyanígy volt pl a Tina nevű bombanővel elég sokáig jött a rengeteg rossz beszámoló,mire eljutottak oda,hogy "napvilágra" hozzák a dolgot.
Én is így gondoltam, de ez nem fair dolog. Mert gondolom a pozitívakat egyből kiadják.
Hát most derült ki hogy mekkora becsapás az az oldal:
Szószerint kitiltottak (rágalmazó rangot kaptam:D). Mivel nem hagytam annyiban a dolgot,hogy nem rakják ki a beszámolómat. Hazugnak neveznek, és olyanokat állítanak (az adminok), hogy hirdető nevével léptem be, ezért kompromittálódott a nevem. Persze ez hazugság, de azért rákérdeztem hogy: mi okból teszik mindezt? a szabályzatban nem szerepel az hogy több regisztráció esetén tiltják a beszámoló beküldést. Fél órája néztem meg, akkor még nem volt ott, most meg beleírták :D és arra hivatkoznak...Ez az oldal egy nagy vicc. És engem neveznek hazugnak, csak mert próbálok kiállni az igazam mellett.
Vegyél egy új gépet,akiket kitiltanak és nagyon irogatni akarnak új gépről csinálják.
Valami amcsi csúcstechnológiájuk van ,ezért bármit cserélsz a gépen felismeri a rendszerük,hogy ugyanaz a gép.
Köszi a tanácsokat. De lehet már nem is akarok ott írogatni többet:) számomra már nem mérvadó az az oldal.
Abba pedig simán bele lehet kötni, hogy nem engednek több névvel regisztrálni. (elfelejtetted hogy már fent vagy, nem férsz hozzá az email címedhez,mert ahhoz felejtetted el a jelszót,stb.)
De visszatérve az eredeti kérdéshez: rossz beszámolót akkor is nehezebb beküldeni mint jót. Ennyi. És szerintem ez óriási nagy pofátlanság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!