Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesüllyednétek a szintjére?
A férjem flörtölget a neten,volt már társkeresőn is. 30+ éves létére tinikre folyik a nyála instán,a munkahelyén is flörtölt az egyik kollégájával,akit fűzött is,de a lány nem vevő rá. Valamint volt két alkalom,amikor lányokkal akart volna találkozni,de ez mindig meghiúsult a lányok oldaláról,ő kezdeményezett és benne lett volna.
Az online flörtölgetés az állandó sajnos.
Házasok vagyunk,gyerekeink vannak. A válás nem opció most,anyagilag függök tőle sajnos,jóval többet keres,mint én,de tervezek lépni,amint sikerül összeszednem magam.
Arra gondoltam,hogy én is elkezdenék pasikkal ismerkedni,csak hogy érezze milyen fájdalmas is ez a másik félnek..Amióta együtt vagyunk (12 éve) ronokonok,ismerősökön kívűl nem beszéltem az ellenkező nemmel,teljesen alárendeltem magam neki.
Viszont gyerekesnek érezném,illetve félek,hogy kiderülne a családban és meg lennék bélyegezve (Nem csalnám meg,csak egy kis online flört max). Azért egy családanya részéről ez elég gáz lenne,nem?
Soha a büdös életbe nem jutott ilyen eszembe,el is ítéltem mindig a hasonlót. Viszont a legutóbbi húzásával betelt a pohár és úgy érzem már eleget szenvedtem miatta,nem fogok többet sírni,szomorkodni.
Lesüllyedni sem szeretnék a szintjére,de olyan jó lenne egy kicsit viszonozni a fájdalmat,amit ő okozott számomra..
:D bocs, de ha egyszer kifog egy könnyebben kapható nőt, akkor félre is fog kefélni. Csak azért nem tette meg, mert senki nem volt hajlandó aláfeküdni.
Én nem fektetnék ebbe energiát. Bevállalnék inkább plusz munkát, délutánonként lehetne a gyerekekkel én meg tennék félre minél több pénzt. Aztán egy szép délután összecsomagolnék és otthagynám megrohadni. Utána csak a válópert és a gyerektartást beszélném meg vele.
Szóval a felsleges energiáidat magadba fektesd inkább! Hosszútávon jobban megéri majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!