Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lesüllyednétek a szintjére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesüllyednétek a szintjére?

Figyelt kérdés

A férjem flörtölget a neten,volt már társkeresőn is. 30+ éves létére tinikre folyik a nyála instán,a munkahelyén is flörtölt az egyik kollégájával,akit fűzött is,de a lány nem vevő rá. Valamint volt két alkalom,amikor lányokkal akart volna találkozni,de ez mindig meghiúsult a lányok oldaláról,ő kezdeményezett és benne lett volna.

Az online flörtölgetés az állandó sajnos.

Házasok vagyunk,gyerekeink vannak. A válás nem opció most,anyagilag függök tőle sajnos,jóval többet keres,mint én,de tervezek lépni,amint sikerül összeszednem magam.

Arra gondoltam,hogy én is elkezdenék pasikkal ismerkedni,csak hogy érezze milyen fájdalmas is ez a másik félnek..Amióta együtt vagyunk (12 éve) ronokonok,ismerősökön kívűl nem beszéltem az ellenkező nemmel,teljesen alárendeltem magam neki.

Viszont gyerekesnek érezném,illetve félek,hogy kiderülne a családban és meg lennék bélyegezve (Nem csalnám meg,csak egy kis online flört max). Azért egy családanya részéről ez elég gáz lenne,nem?

Soha a büdös életbe nem jutott ilyen eszembe,el is ítéltem mindig a hasonlót. Viszont a legutóbbi húzásával betelt a pohár és úgy érzem már eleget szenvedtem miatta,nem fogok többet sírni,szomorkodni.

Lesüllyedni sem szeretnék a szintjére,de olyan jó lenne egy kicsit viszonozni a fájdalmat,amit ő okozott számomra..

2022. máj. 17. 21:13
1 2
 1/12 nemaRendőrség ***** válasza:
85%

Csald meg magaddal.

Flörtölj magaddal stb.

Ne vonj be még egy embert a saját szerencsétlenségedbe, nem éri meg

2022. máj. 17. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt sajnos csak a válás lehet a megoldás. Ne alacsonyodj le a szintjére, utólag nagyon csorbítaná az önbecsülésedet.
2022. máj. 17. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
22%

Megérdemlitek egymást. " Csak egy kis online flört." Magyarul úgy hülyítenél mást és hazudoznál másnak, ahogy a kiváló férjed vezetik tizenéves kis libusok.

Miért függsz tőle? A pénzhez mentél férjhez?

Ne tervezz lépni, hanem lépj. Amúgy a gyerekekkel mi lesz? Arra is van terv, vagy csak a pöttöm kis hattyúlelked bosszúja ért.meg?

F, 42

2022. máj. 17. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg ha úgyis válni akarsz csak össze kell magad anyagilag szedni, akkor miért ne flörtölhetnél másokkal? A lényeg, hogy ha eldöntötted, akkor ne bizonytalanodj el (mármint a válásban). A másik pedig az, hogy tényleg csak laza flört legyen. Vagy ha nem bírod megállni, akkor szex, de semmi érzelmek! Nehogy egy másik kapcsolatba ess, mert menekülsz! Annak nem lesz jó vége. Ja és bármit is csinálsz, ügyelj rá, hogy ne maradjon nyoma! Inkognitó mód a gepen, mobilon + üzik törlése. stb. Ha csak flörtre kell valaki, jobban teszed ha idegennel teszed neten, nem olyannal aki ismer (munkatárs, régi ismerős stb.)
2022. máj. 17. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Csak nehogy fordítva süljön el az a fájdalomviszonzás. Mert mikor kiderül számára a te flörtölgetésed, kirakjon.
2022. máj. 17. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Áh, ennél van sokkal jobb! Kezd el adni magadra! Mint amikor randiztatok. Menj el otthonról teljes harci díszbe. Elmehetsz mondjuk vasárolni, körmöshöz, színházba, moziba stb. Mond meg az igazat, hogy ide mész, oda mész.

El fog gondolkodni, hogy mitől lettél ilyen dögös és eljárós.

Így nem kell flörtölnöd senkivel, de egy kicsit eheti a kefét is.

2022. máj. 17. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Négyes tuti nő, és nem.okos. A hármas.
2022. máj. 17. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 6os válaszát. Az önbecsülésednek is jót tesz, meg esetleg kaphatsz pár elismerő pillantást is, a férjed pedig elgondolkodik, hogy kinek akarsz tetszeni ennyire.
2022. máj. 17. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A négyes nem nő. De miért ne tehetné meg ezt? Joga van hozzá. Azt amit a férje tesz az okés, megszokott. Ha egy asszony vágyik elismerésre, akkor egyből ő a rossz.
2022. máj. 17. 23:24
 10/12 A kérdező kommentje:

3-as nem hazudoznák senkinek,elmondanám,hogy mi a szitu. Nagyon beteg,de a múltkor válaszoltam egy megcsalós kérdésre(elkeseredett hangnemben,egyáltalán nem hívalkodó) és 3 pasi írt rám,akik szintén kapcsolatban

vannak,hogyha vissza akarom csalni a férjem,akkor ők vevők rá😳 Nem írtam vissza természetesen,de ledöbbentem.

Amúgy nincs gond náluk szexuális téren és nem hagytam el magam.

Gondolom csak a változatosság kell neki.

6-os,8-as köszönöm a tippet! Ezen is gondolkodtam,ugyanis barátnőkkel is alig jártam el,szerintem egy kezemen megtudnám számolni hány ilyen alkalom volt.

2022. máj. 18. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!