Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki régen csalt (exét) az most is csalni fog engem is?
Feleségemről a házasság után derült ki, hogy az előző párját (akivel évekig voltak együtt) csalta. Igaz nem feküdt le senkivel, de irogatások, hívások és személyes beszélgetések voltak (flörtök, bókok). Néha 1-2 érintés is és 1-2 csók (tényleg csak ennyi szám szerint 1 vagy 2). Ezen kicsit kibuktam, mert arra gondoltam, hogy ő ilyen és engem is csalni fog egy idő után. Erre azt mondta nem, mert megbánta és az előző párját nem szerette, engem viszont igen.
Mit gondoltok? Jogosan parázok, vagy ne törődjek a múlttal és agyjak neki esélyt a bizalomra? Vagy járjak nyitott szemmel?
Ne parázz, próbáld elhinni, hogy tényleg megbánta, de azért járj nyitott szemmel.
Az anyagiaknál (pl. közösen vásárolt ingatlan tulajdonrésze) ügyelj arra, hogy ha bármikor válni akarna, ne lehessen kisemmizni téged. Ha örökölsz, akkor annak értéke mindig elkülönülten maradjon meg neked, ne legyen beforgatva a közös szerzeményekbe.
Ha ténylegesen szeretőt tartott volna akivel hónapokig/évekig dugtak, akkor ja, az valamennyire aggasztó lenne a kapcsolatotokra nézve, de ez a kikacsintgatás még a határeset jobbik oldala.
A múltat nem lehet kitörölni, ez van. Ha eddig nem adott okot kétségekre, és be is vallotta a múltját, akkor személy szerint nem lenne túl sok álmatlan éjszakám emiatt.
Bár érthető hogy kiakadtál.
2-es, nem vallotta be a múltját!
Már házasok voltak, amikor a férje megtudta ezt róla. Vagyis valószínűleg évekig titkolta előtte, és most sem tőle tudta meg a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!