Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki régen csalt (exét) az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki régen csalt (exét) az most is csalni fog engem is?

Figyelt kérdés

Feleségemről a házasság után derült ki, hogy az előző párját (akivel évekig voltak együtt) csalta. Igaz nem feküdt le senkivel, de irogatások, hívások és személyes beszélgetések voltak (flörtök, bókok). Néha 1-2 érintés is és 1-2 csók (tényleg csak ennyi szám szerint 1 vagy 2). Ezen kicsit kibuktam, mert arra gondoltam, hogy ő ilyen és engem is csalni fog egy idő után. Erre azt mondta nem, mert megbánta és az előző párját nem szerette, engem viszont igen.

Mit gondoltok? Jogosan parázok, vagy ne törődjek a múlttal és agyjak neki esélyt a bizalomra? Vagy járjak nyitott szemmel?

2022. máj. 15. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ne parázz, próbáld elhinni, hogy tényleg megbánta, de azért járj nyitott szemmel.

Az anyagiaknál (pl. közösen vásárolt ingatlan tulajdonrésze) ügyelj arra, hogy ha bármikor válni akarna, ne lehessen kisemmizni téged. Ha örökölsz, akkor annak értéke mindig elkülönülten maradjon meg neked, ne legyen beforgatva a közös szerzeményekbe.

2022. máj. 15. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha ténylegesen szeretőt tartott volna akivel hónapokig/évekig dugtak, akkor ja, az valamennyire aggasztó lenne a kapcsolatotokra nézve, de ez a kikacsintgatás még a határeset jobbik oldala.

A múltat nem lehet kitörölni, ez van. Ha eddig nem adott okot kétségekre, és be is vallotta a múltját, akkor személy szerint nem lenne túl sok álmatlan éjszakám emiatt.

Bár érthető hogy kiakadtál.

2022. máj. 16. 00:07
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

2-es, nem vallotta be a múltját!

Már házasok voltak, amikor a férje megtudta ezt róla. Vagyis valószínűleg évekig titkolta előtte, és most sem tőle tudta meg a férje.

2022. máj. 16. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem fog, nyugi.
2022. máj. 16. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hűtlenség alapvető jellemhiba, ha nem úgy történik, hogy az illető azonnal ki is lép. Aki ilyen hazugságokkal el tud éldegélni hónapokig egy kapcsolatban ahelyett, hogy gyökerénél kezelne a problémát, amellett én nem tudnék nyugodtan aludni. Kutyából nem lesz szalonna.
2022. máj. 16. 01:19
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer én is megcsaltam egy exemet, de megbántam, és a mostani kapcsolatomban (ami remélem halálig tart majd) eszembe sem jutna. Sztem próbálj bízni benne.
2022. máj. 16. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt sok lehetőségünk megismerni egymást sajnos. Nagy szerelemnek indult, de mindent elsiettünk. Ha hamarább tudom meg. Valamiért azt érzem, hogy velem is ezt fogja majd tenni. Az előző párját úgy leírta előttem. Meg elmesélte, hogy napokig nem szóltak egymáshoz. Erre velem is csinált már ilyet, szóval kezdem azt hinni nem a pali volt a bunkó meg a rossz. Emiatt tartok attól is, hogy meg is fog csalni
2022. máj. 16. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ezt mondom , de én nagyon tartanék tőle. Az én fejemben mindig az lenne hogy oké engem nem 2 év után csal meg hanem majd 15 , mert engem jobban szeret. Hiszem hogy létezik bűntudat és megbánás , de szerintem a kapcsolatban hááááát.... Nem szakítanék vele , de nem tudom hogy állnék hozzá.
2022. máj. 23. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igazad van. Én is valahogy nem igazán tudok nőként tekinteni rá ezek után :(
2022. máj. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!