Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam? Vagy?
Megcsaljam a feleségem? Házasságunk elött lefeküdt az exével és nem rég derült ki.
Én is egyszer félre léphetek? Hol ismerkedhetem meg egy növel vagy hölgyel?
33 éves vagyok és életemben 1 növel voltam. Csak most már 8 hónapja semmi és ez is kiderült.
Én nem tudom miért csak a házasság számít egyeseknek? Ha valaki csak a párját, élettátsát csalja meg az okés? De ha a férjét az már "jujj jujj"? Mi ebben a logika?
Totál megértem a kérdező kiborulását és ha most sincs szex 8 hónapja, akkor ott baj van. Viszont én is azt tanácsolom, hogy ha nem tudjátok helyrehozni és Te már nem is akarod, akkor váljatok el. Hidd el jobb lesz!
Sok nő a kisgyerek miatt is hanyagolja a párját, ezt is vedd számításba. Igaz nem elhanyagolható az előttem (#17) hozzászólása sem. Nyílt kártyákkal nem fogsz elérni sikert, csak ha tényleg puhatolózol. Ha fokozatosan javul az intimitás köztetek akkor valószínű a kisgyerek miatt ilyen még. Szülés utáni depresszió van nála, vannak nyomai? - Ez is egy opció.
Ha mindezeket kihúztad a listádról csak akkor gondolkodj el rajta, hogy miért is van veled.
Ez egy kicsit több időt vesz igénybe a kutakodás, de ne siesd el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!