Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szeretőt tart, annak hogyhogy nem fordul fel a gyomra ettől a viselkedéstől?
Olvastam ma reggel Solti Ádám történetét. Hosszú évekig szeretője volt a felesége mellett. Így házasodott meg, hogy közben folyamatosan összejárt a nővel, aki terhes lett. Így bukott le.
Miközben a feleségével évek óta nem jön össze nekik a baba.
Hogy nem szégyelli magát az ilyen ember? Nem fordul fel a gyomra,mikor szex után hazamegy a feleségéhez és úgy tesz, mintha semmi nem történt volna?
Tudom nem csak a celebek körében van ilyen sajnos. Számomra megdöbbentő.
N
#20: Hagyd.. Én direkt nem reagáltam neki. Eleve hogy lehet olyat kérdezni, hogy engem ez azért zavar-e mert nekem nincs szeretőm. Igen, pont ezért zavar. Egyértelmű.
Ilyen elmebeteget. Idejön provokálni direkt. De nem kell foglalkozni vele. Ha folytatja, jelentem.
Ádám apukájának nyilatkozata:
"Az édesapa aztán hozzátette, a család most rendkívül neheztel rá, mert nyilatkozik, de akkor is el akarja mondani mindenkinek, hogy a fia jó ember, semmi olyat nem tett, amiért meg kellene őt kövezni."
Így van. Semmit nem tett amiért meg kéne őt kövezni. :DD
Szegény feleségét sajnálom, nem elég hogy megcsalta ez a kötsög, még a baba
sem jött össze,a szeretőt meg felcsinálta..Nem elég a szégyen,
a csalódottság még ez is..Remélem átgondolja az életét és keres egy
normális társat.
Ha hiszed, ha nem, én ismertem ilyen házasságot. Bár ott valószínűleg a házasság után lett a szerető.
2 gyerek volt, apuka egy multinál volt valami üzletkötő, és nagyon-nagyon sokat volt üzleti úton. Aztán egyszercsak bekopogott a szerető, és hozta a kicsi gyerekét. Évek múlva vette észre, hogy a kedvese elég sokat van távol. 2 családja volt évekig, és a 2 nő nem is tudott egymásról. Bár itt azt mondom, legalább a nők normálisan álltak hozzá, mert nem tudtak egymásról, és válás is lett a vége. De a pasinak azért volt gyomra, hogy ezt csinálja évekig.
A közeli családban is volt ilyen, ráadásul a pasi valami undorítóan nézett ki. A feleségnek nem lehetett gyereke, mástól viszont lett. A vége az lett, hogy ők nevelik a kisgyereket, a szerető meg lemondott róla.
Nem értem, hogy miért gond az, hogy mit csinál egy másik ember. Nem sért törvényt, semmi nem tiltja, hogy valakinek legyen szeretője, és semmi rosszat nem okoz senkinek.
A szeretőzés soha nem volt gond senkinél, azzal szokott némelyeknél gond lenni, hogy idővel lebuknak.
#26: Hú, ez igen!
Nem is gondolná az ember, hogy hány ilyen történet van a valóságban is. A gyerekeket sajnálom minden esetben. Szegények semmiről nem tehetnek.
Hogy bírják hosszú évekig ezt csinálni az emberek? Nekem tényleg nem lenne gyomrom a megcsaláshoz sem. Nemhogy még két családom legyen. Mondjuk rajtam az is egyből meglátszik ha csak füllentek. Nem vagyok alkalmas ilyenekre.
Köszi hogy leírtad!
26-os vagyok:
Az az érdekes kérdés, hogy egy nő miért fogadja vissza az ilyen férfit.
A mi esetünkben azért, mert a nő rákos volt, és nem dolgozott, és ezért anyagilag is függött a férfitól, és a magánytól is nagyon félt, és ugye öregen, betegen már nem nagyon talált volna mást.
Viszont hogy ebben az esetben miért fogadta vissza? Kisebbrendűségi komplexus, elhiszi magáról, hogy ő megérdemelte ezt a bánásmódot. Vagy a pasi pénze és népszerűsége miatt. Mindkét esetben beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!