Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy sem?
A bnod bisex ha hetero lenne nem csinalna rendseresen ilyet, erdekli a dolog devalszeg ne meri felvallalni.
Ha egyutt maradtok valszeg megfogja kérdezni a harmast +1 lannyal vagy csak ok ketten de azt is nezheted akar.
Te tudod h mi zavar es mi sem. Engem se zavart volna a dolog, de a vegen faszi lett a masik lányból es csak azt hazudta h lány volt.... Szóval azert legy résen hiszen reszegen eleg könnyen elvereznek kapcsolatok.
"mondtam neki engem nem zavar (amugy de belul zavar)" jó hülye vagy... ha zavar, akkor mondjad, hogy zavar...
egyébként persze, hogy az, mi más lenne? Az is zavarhatna, hogy bi a barátnőd
Nekem az lenne. Nálatok nem, mert azt mondtad nem zavar.
Amúgy ez 15 éveseknek vicces, nagyon gáz, hogy ezzel szórakoztatja a srácokat.
Hány éves a barátnőd? Mert agyilag 13, és ha a feltűnési viszketegség fájna, üvöltene.
Mivel áldásodat adtad rá, így valóban nem megcsalás, de nekem ebben a történetben nem csak a megcsalás merül fel mint probléma...
Ne csodálkozz ha késöbb pasival smárol...
Jajj hisz a barinőmnél megengedted Címszóval...🤦♀️
nekem sokkoló, hogy ilyen emberekkel élek egy társadalomban
37f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!