Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek a szerető vagy a prosti a jobb, kevésbé fájdalmas megoldás?
29:
Ne legyünk áll szentek sok nő is utálja a szex et és kényszerből vállalja a pasijával és nem k. Hányan élnek így párkapcsolatban?
Pasiknak meg kell a szex mindegy hogyan. Ha nem kapja meg kifordul magából, nem csendes és visszahúzódó és kedves lesz. Kézi megoldás csak rövid időre megoldás, aztán azt is megunja. Mikor elvesztik a szex hiány miatt a kontrollt akkor jön a hivatásos megoldás. Mikor még van némi kontroll akkor jön a szomszéd asszony.
Egy idő után mindegy milyen csak igazi legyen.
Igen nem gerinces, és nem erkölcsös, meg igen szemét dolog. Viszont ha nincs szex akkor valami megoldás kell.
És mint a 28 linkjéből is látszik hogy a szex hiány nem egyedi eset és hogy nem csak férfiaknál gond.
Állszenteskedéssel, meg szőnyeg alá sepert probléma nem fog megoldódni.
Tudom minden esetben az a megoldás hogy felrúgni mindent, gyereket/gyerekeket kidobni és kész mindjárt csodálatos az élet. Erkölcsi norma könyv szerint igen. Bár mindenki sz@rul fogja magát érezni. Ezért nem fekete vagy fehér.
Nem ne keressétek mert nincs jó megoldás, pont ez a probléma.
Ha ennyire csóró vagy házasság nélkül hogy patkánykodásra vetemedsz válás helyett, akkor legalább vázold a helyzetet a nejednek. Elmondod neki hogy jolvan Kati bmeg mától szerintem dugjunk akivel akarunk, oki? ;)
Beszélni sem nehezebb ám mint kussolni a dologról.
Nem is értem mi játszódik le a fejedben. Vadidegen nőktől kérdezed hogy hogy csald meg a feleséged, mintha ez valahogy enyhitene a felelősségeden lol. Nem enyhit.
Nőktől értelmes választ ne várj!!!
Sok férfi van ugyan így.
Egyszerűbb a prosti.
A szerető az is pénzbe kerül, ráadásul haza nem vinnéd gondolom, így lakást is kell intézni. Jóval bonyolultabb Neked.
Prosti meg van lakása igenyeshez mész semmit nem lesz gond. Én 97 óta latogatok lányokat de sosem szedtem semmit össze. De szedtem össze már nem prostitol!!
Nekik az testük a kenyerük.
"az ember általában tudja a párjáról, hogy hogyan állna hozzá egy ilyen szituhoz"
MINDENKI tudja hogy hogy állnak az emberek egy ilyen felvetéshez, de az hogy garantált a veszekedés, még nem azt jelenti hogy sumákolni jobb.
A párod meg csak azért boldog mert nap mint nap a képébe hazudsz.
A világon bárkit boldoggá lehet tenni, ha kellőképpen tudod hülyíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!