Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha meg tudná ezt a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg tudná ezt a barátnőm szerintetek haragudna rám? Megcsalásnak venné?

Figyelt kérdés

Barátnőm biszexualitás, én elnéztem neki, mert egyáltalán nem zavar ha néha lánnyal is van...volt olyan is hogy ő mondta hogy csókolózzak egy lánnyal előtte mert ez izgatta fel stb (ezt csak azért írom le mert lehet számít valamit)

Na de van egy barátnője, egyik este sokat ittunk, és megkért ez a csaj hogy kísérjem haza mert félt egyedül haza menni.

Barátnőm is mondta hogy menjek vele...okés el is mentem, pont szakított a pasijával és út közben megálltunk inni egy helyen, sírt stb, én meg csak vigasztaltam....erre ő elkezdte ruhán keresztül simogatni a farkam.

Kicsit be indultam és csókolózni kezdtünk, én is simogatni kezdtem itt-ott de ennyi volt, utána meg azért sírt mert hogy ezt nem szabadott volna. Igazat adtam neki majd mondta hogy inkább egyedül menne haza.

Ennyi történt, egyébként semmi érzelmem nincs felé, nem is tudom miért csináltuk ezt...jobb ha inkább tőle tudja meg? Mert nem igazán akarom elmondani.

2022. máj. 1. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

"Barátnőm biszexualitás, én elnéztem neki"

de kedves toled...

amugy igen, megcsaltad. baratnod nem adott engedelyt neked hogy barmit is kezdj a csajjal, igy ez megcsalas

2022. máj. 1. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Előbb fektesd meg, utána mond el az asszonynak
2022. máj. 1. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet meg volt beszelve es direkt kuldott el a csajjal
2022. máj. 1. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teszt volt és te megbuktál.
2022. máj. 1. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Várj te elnézted hogy biszex és hogy néha lánnyal is van. Így melletted néha együtt van másokkal? Mert ha igen akkor szerintem rohadtúl nem állhatna neki feljebb hogy te mással smároltál. Ráadásul kért már meg erre máskor is ami szerintem gáz. Sosem leszel neki elég.
2022. máj. 1. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az lenne. Mondjuk mi tisztáztuk a kapcsolatunk legelején, hogy mi a határ és a csók is szóba került.
2022. máj. 1. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem rohadtúl nem állhatna neki feljebb hogy te mással smároltál"

a kerdezo beleegyezett abba hogy a baratnoje massal is egyutt legyen. viszont a lany nem is tud arrol hogy mi tortent a csaj meg a kerdezo kozott. tehat a beleegyezes hianya itt a baj

2022. máj. 1. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Akkor kellett volna megegyeznetek a nyitott kapcsolatban amikor a barátnőd először volt lánnyal

Kicsit egyoldalú dolog ez, ő kavarhat mással, te meg nem? Kissé alárendelt szerep. Nekem mondjuk bejönne, de ha valaki nem szeret alárendelt lenni, annak nem hiszem.

Szerintem egyezzetek meg h nyitott kapcsolat, bizonyos szabályokkal, aztán majd később bevallhatod neki ezt is.. nem kell tudnia mi mikor történt

2022. máj. 2. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
40%

Íme a degeneráció egyik jele.

A gyerekek nézik a sok felnőttfilmet,minél extrémebb, betegebb...

Aztán egyszer a normális kapcsolat helyett,ami élményt nyújt...

Mert mi más számítana manapság,ha nem csak az élmények,ezen kívül semmi más nem fontos...

Inkább ideológizálják és normalizálják az ilyesmiket...

Hányadék ez a társadalom.

Mi lesz a következő,melyik fétis?

Mást hívsz,hogy kielégítse majd a csajt,és királynak fogod érezni magad mert ők csak másodikak?

Ennyi undorító embert sajnos már nem csak itt lehet találni ...

2022. máj. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!