Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nagy kujon hírében áll, lepett is félre korábbi kapcsolatában, lehet hűséges?
Figyelt kérdés
Most 30 éves, benőhet a feje lágya.
6 éve ismerem
Korabban is próbálkozott nálam
1 éve pedig nap mint nap beszélünk, rendszeresen találkozunk.
Azt mondja szerelmes velem szeretne lenni, én is vele de félek megcsalna.
De az a pasi aki elfüttyenti magát és kap csajt.
Korábban már 2-3 éve többször lefeküdtünk.
Nem kerestem párt.
2022. ápr. 25. 00:08
1/5 anonim válasza:
Nem. Te is csak egy vagy a sok közül.
2/5 anonim válasza:
En lehetek "nagy kujon", ha incel vagyok?
37F incel
4/5 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy nem változnak meg.
Ismerősök lánya is azt gondolta, hogy megszelidített egyet. Aztán az esküvőszervezés kellős közepén kiderült, hogy gyereket vár a szeretője.
5/5 anonim válasza:
Én tudok példát az ellenkezojere. Röviden mikor 30 fele közeledve "Tibit" osszehoztak egy 10 évvel fiatalabb lánnyal és "Tibi" először erezte O az igazi. Ez a lány nem feküdt le vele sokáig és szűz volt. Tibinek kemény feltételeknek kellett megfelelni. Az a minimum volt, hogy minden múltbeli nőkkel kapcsolatos ügyet be kellett vallani. Akar kapcsolat volt akár egy buli vegigbeszelgetese. Azóta házasok. Tibi csak akkor beszél más nőkkel ha feltétlenül szükséges. Például boltban ha a pultos nő. Természetesen az utcán köszön de inkább keruli az ellenkező nem társaságát. Teljesen más ember lett. Meg akarja tartani a feleségét és ennek ez az ára. Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!