Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaljatok meg a parotokat? Ahelyett hogy szakitanatok?
Nekem van erre egy történetem.
Kifogtam egy drogos f@szt.
Elsőre kiszóltam nekem drogos nem kell. Persze tagadta h ő nem... Majd bevallotta h drogfüggő volt s leszokott, csak füvezik. Persze hallgattam minden bizinyítást, alátámasztást h az milyen jó. Hallgattam h ő a nők bálványa h milyen jó a sexben stb... Na itt már tudtam h nem akarok ettől semmit, hazudozik, bálványozza magát, de el leszek vele egy darabig. Perzse tetettem a cukit, aki mit sem sejt, ezaz idióta észre se vette h nem vagyok olyan hülye mint aminek látszom. Beszélgetni nemtudtam sűrűn tartalmasan vele, mert most egy drogossal aki hazudozik mit beszéljek? Mert persze olyan viselkedést produkált h egyből rájöttem h nem csak füvezik.
Persze ez a majom, elvárta h mossak, főzzek rá stb... De megmondjam a sex ritka sz@r volt vele, gyors is, volt h közben le is lankadt. Hát ahhoz képest h mekkora arca volt... Hát egyszer csak megcsalt, amit nemtudott h tudtam. De nem is viselt meg hisz nem szerettem. Visszaadtam a produkciót h lássa milyen vokt(de olyan hülye h ezt se cette észre), majd megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Exeiről kiderültek h mindet csalta, senkinek nem volt jó az ágyban, pénzelni eltartani akart mindenkit, volt aki ezt ki is használta. Hát volt aki drogé volt vele csak. Én csak nevettem h milyen nők ráadásul, az az igazi alja. 3 normális volt csak. Most is egy putrissal van.
S tudod drága aki gyenge, meg akar venni, nem nagy durranás az ágyban, ahhoz a másik fél sem fog úgy állni s előbb utóbb megcsalás lesz, mert azok a gerinctelen férgek akik csak vergődnek a kudarcukkal, ezzel bizinyítják maguknak h nem ők a nyomik.Aki ezt tudja annak nem fáj, sőtt hál égnek h talált egy másik nyomit akinek le lehet passzolni😃Nekem van másik azóta, napi kétszer tartalmasan megvagyok dugva, nem hazudozik, s sokat tudunk ezálltal beszélgetni is, s persze nem drogos. Ez nagyon jó 😉
Mindig is tomboltak bennem a hormonok.
Mindig is 2 nőm volt, tehát minden nőmet csaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!