Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert csaljatok meg a parotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csaljatok meg a parotokat? Ahelyett hogy szakitanatok?

Figyelt kérdés
Erdekelnenek valos esetek. Itelkezes nelkul
2022. ápr. 17. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Gerinctelenek, gyávák. Egyiket sexre használják, a másikat szaros gatyát mosni. Nem merik a jó és rosszat együtt felvállalni, mindenkit csak kihasználnak. Gyenge sz@rok.Ha meg lecserélik őket egy olyanra aki megadja a sexet(mert aki csal az hidd el h nem adja meg kellően, arról nem is beszélve h ritka gyengék az ágyban), kapcsolatra is megfelelő végig vannak sértve 😃
2022. júl. 1. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nekem van erre egy történetem.

Kifogtam egy drogos f@szt.

Elsőre kiszóltam nekem drogos nem kell. Persze tagadta h ő nem... Majd bevallotta h drogfüggő volt s leszokott, csak füvezik. Persze hallgattam minden bizinyítást, alátámasztást h az milyen jó. Hallgattam h ő a nők bálványa h milyen jó a sexben stb... Na itt már tudtam h nem akarok ettől semmit, hazudozik, bálványozza magát, de el leszek vele egy darabig. Perzse tetettem a cukit, aki mit sem sejt, ezaz idióta észre se vette h nem vagyok olyan hülye mint aminek látszom. Beszélgetni nemtudtam sűrűn tartalmasan vele, mert most egy drogossal aki hazudozik mit beszéljek? Mert persze olyan viselkedést produkált h egyből rájöttem h nem csak füvezik.

Persze ez a majom, elvárta h mossak, főzzek rá stb... De megmondjam a sex ritka sz@r volt vele, gyors is, volt h közben le is lankadt. Hát ahhoz képest h mekkora arca volt... Hát egyszer csak megcsalt, amit nemtudott h tudtam. De nem is viselt meg hisz nem szerettem. Visszaadtam a produkciót h lássa milyen vokt(de olyan hülye h ezt se cette észre), majd megszakítottam vele minden kapcsolatot.

Exeiről kiderültek h mindet csalta, senkinek nem volt jó az ágyban, pénzelni eltartani akart mindenkit, volt aki ezt ki is használta. Hát volt aki drogé volt vele csak. Én csak nevettem h milyen nők ráadásul, az az igazi alja. 3 normális volt csak. Most is egy putrissal van.

S tudod drága aki gyenge, meg akar venni, nem nagy durranás az ágyban, ahhoz a másik fél sem fog úgy állni s előbb utóbb megcsalás lesz, mert azok a gerinctelen férgek akik csak vergődnek a kudarcukkal, ezzel bizinyítják maguknak h nem ők a nyomik.Aki ezt tudja annak nem fáj, sőtt hál égnek h talált egy másik nyomit akinek le lehet passzolni😃Nekem van másik azóta, napi kétszer tartalmasan megvagyok dugva, nem hazudozik, s sokat tudunk ezálltal beszélgetni is, s persze nem drogos. Ez nagyon jó 😉

2022. júl. 1. 14:18
 13/16 NTBS ***** válasza:
100%
Igazából a kapcsolati kommunikáció miatt. Gyakori ok még a szex.
2022. júl. 1. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
34%

Mindig is tomboltak bennem a hormonok.

Mindig is 2 nőm volt, tehát minden nőmet csaltam.

2022. júl. 1. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is elég gyakran elő jön a vér és ilyenkor menni kell.
2022. júl. 1. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Pacsi báttya ha hajt a vér menni kell.
2022. júl. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!