Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaljatok meg a parotokat? Ahelyett hogy szakitanatok?
Figyelt kérdés
Erdekelnenek valos esetek. Itelkezes nelkul2022. ápr. 17. 15:19
1/16 anonim válasza:
Nincs szex. 28F
Érdekes dolog, hogy 40+os nőkkel vagyok, szerintem fiatalabb csajok nem nagyon kacsintgatnak félre mint ők.
2/16 anonim válasza:
Első a biztonság. Otthon is van szex de kevés vagy nem kielégítő. A külsős partner ezt kiegesziti. Így kerek és szép az élet.
5/16 anonim válasza:
A kapcsolatot kéne rendbe tenni, nem kifelé tekintgetni. Mi szükséged lenne akkor a kapcsolatra? Csak kihasználjátok egymást.
6/16 anonim válasza:
Mert nincs gerincük és gyengék..
9/16 anonim válasza:
A nők a stabilitás miatt, mert lehet nem olyan jó a párjukkal de mindig meg van a fix lakhatás és a nyaralások, vagy az az ember aki mellettük marad.
10/16 anonim válasza:
Nincs szex a házasságomban, ezért kerestem titokban szeretőt. És hogy miért nem válok? Mert a szex nélküli házasságom- minden egyéb aspektusból- sokkal jobb, mint amit általában várhat az ember a házasságtól, a páromnak meg tökéletes, neki nem hiányzik a szex. És hogy miért van 'titokban'? Mert így, hogy nem beszélünk róla, nem mondjuk ki: nincs probléma, amivel szembesülni kellene. De egyre biztosabb vagyok abban, hogy a párom sejti-tudja, csak ő se akar változtatni a házasságon.És szerintem ő fél is attól, hogy ha kimondjuk, akkor elszabadulhat a hógolyó és esetleg mégis elválok, bármilyen jó is egyébként a kapcsolat. És ez benne is lehetne a pakliban, mert beleszerettem a szeretőmbe és az érzés kölcsönös. De így, hogy hallgatunk róla- megy a szekét otthon is és házon kívül is. És ez a szitu azért érdekes, mert egyébként viszont valóban nyílt, őszinte és szoros az érzelmi- házastársi kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!