Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van akinél a házasság és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél a házasság és a kisbaba mentette meg a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a házasság és a kisbaba hatására jött a férfiban egy olyan változás, elhatározás, hogy leállt az előtte szinte rendszeres, több éve tartó hűtlenséggel.

Bántásokat nem kérek, a válaszokat köszönöm!

2022. ápr. 15. 16:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mennyi esély van erre? Foglalkozik a picivel és velem is, nincs alkalma jelenleg csalni, ebben biztos vagyok. Odaadó férj. Biztos van több olyan férfi, aki megváltozott.
2022. ápr. 15. 19:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért kattogsz ezen? Nem bízol benne.

Amúgy bármikor megcsalhat, vesz ki egy szabit aztán hazamegy mintha mi se történt volna pl.

2022. ápr. 15. 19:26
 13/28 A kérdező kommentje:
Home office-ban dolgozik.
2022. ápr. 15. 19:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
És mindig otthon van 0-24-be?
2022. ápr. 15. 19:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém úgy csalt meg,hogy nem maradt ki, odaadó férj volt, jó és rendszeres szex, sose veszekedtünk. És 1 évig szeretője volt. Azóta se tudom elképzelni mikor/ hol/ hogyan...
2022. ápr. 15. 19:32
 16/28 A kérdező kommentje:
14-es igen és együtt megyünk mindenhova
2022. ápr. 15. 19:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de egy címeres ökör vagy. Vagy az életem végéig rettegek és bizonytalan vagyok-ot nyerted meg, vagy az egyedülálló anyaságot. Szülj még neki párat....
2022. ápr. 15. 19:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy hogy lehetsz ilyen mérhetetlenül gyáva. Aranyból van ennek az embernek a farka? Vagy miért éri meg ennyire lealacsonyítani magad miatta? Remélem nem áltatod magad azzal, hogy szeret? Jó így élni? Most a részesévé tettél egy gyereket is. Gratulálok.
2022. ápr. 15. 21:42
 19/28 A kérdező kommentje:
Szerinted az nem a szeretet jele, hogy mindig velünk van és mindenben segít? Ismétlem: jelenleg biztos nincs alkalma megcsalni. Miért ne szeretne?
2022. ápr. 15. 21:55
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Jo nagy labtorlo vagy. Azert marad veled, mert fozol mosol takaritasz, neveled a gyereket, es mivel neked mar nem kell udvarolnia, neha meg beled is marthatja. Miert hagyna el? Ennyire neki is megeri.
2022. ápr. 16. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!